Mars sekstil Jupiter u natalu daje snagu, hrabrost, poštenje i velikodušnost.

Vi ste osoba koja obavlja stvari. Dok drugi odugovlače i prave izgovore, vi koristite svoju inicijativu da biste se uhvatili u koštac sa bilo kojim zadatkom sa energijom, entuzijazmom i optimizmom. Ovo je aspekt uspešnih akcija.

Trebalo bi da budete fizički jaki sa odličnim rekuperativnim moćima. Volite da se takmičite i dobar ste timski igrač, bilo u sportu ili poslu. Možete biti uporni dok održavate harmoniju i bili biste dobar vođa.

Dobar tajming i instinkti čine preuzimanje rizika jednom od vaših mnogih jakih strana. Ovo je glavni razlog što se ovaj aspekt smatra jednim od najsrećnijih od svih.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA URAN, snažna želja za uzbuđenjem i rušenjem pravila

Marsov sekstil sa Jupiterom može dovesti do slave ili ozloglašenosti. Iako ste hrabri i jaki, obično ćete postati agresivni samo kada vam prete. Trebalo bi da budete pobednici u svakoj borbi i brzo biste se uzdigli u vojsci.

Želja da pomognete drugima i budete korisni daje vam dobru reputaciju.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT MARS, oštra pamet, britak jezik (hodajući konflikt)

Imate plemenite osobine i trebalo bi da budete popularni. Uopšte nema ničeg lažnog u vašoj velikodušnoj prirodi ili hrabrosti.

Trebalo bi da vam bude lako da uspostavljate veze i da volite da iskusite sve što možete. Ova avanturistička priroda je samo jedan od razloga zašto vas drugi smatraju veoma privlačnim.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

Vašoj snažnoj seksualnosti treba da odgovara jednako jak seksualni nagon.

Mars sekstil Jupiter u tranzitu

Marsov sekstil Jupitera u tranzitu čini da se osećate snažnim i hrabrim. Ovo je idealno vreme da se uhvatite u koštac sa bilo kojim teškim zadatkom jer postoje odlične šanse za uspeh.

Pročitajte i ovo: MESEC KONJUNKCIJA MARS – Emocionalna ishitrenost

Ova tranzitna reputacija za sreću je posledica povećanog optimizma, snažnih instinkta, inicijative i spremnosti da se rizikuje.

Snažan takmičarski niz i povećana atraktivnost čine ovo dobrim vremenom za sport, seks i rat. Poslovni odnosi i poslovi bi trebalo da idu dobro i biće lako dobiti podršku drugih, posebno autoriteta.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT JUPITER, pažljivo birajte svoje bitke

Ovo je visokoenergetski tranzit pogodan za igranje i naporan rad.

Trebalo bi da ste velikodušno raspoloženi i uživajte u povećanoj popularnosti. Ovo je dobar trenutak da impresionirate nekoga u svom profesionalnom ili privatnom životu. Trebalo bi da odišete seksipilom i da budete prilično željni.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Novi poduhvati započeti sada imaju velike šanse za uspeh. Ovo se odnosi na sve oblasti života, ali posebno na vaš ljubavni život, koji je jedan od najboljih tranzita za izlaske.

Slavne ličnosti koje imaju Mars sekstil Jupiter u natalu

Freddie Prinz Jr. 0°05′, Beau Bridges 0°11′, Rosaleen Norton 0°13′, Linda McCartney 0°26′, Martin Boyd 0°26′, Joe Kennedy III 0°30′, Bobby Womack 0°32′, Drew Barrymore 0°35′, Vanessa Redgrave 0°35′, Hunter S. Thompson 0°38′, Richard Gasquet 0°39′, Ally Sheedy 0°40′, Queen Victoria 0°44′, Joseph Haydn 0°47′, Penny Marshall 0°48′, Harvey Milk 0°49′, Dmitri Shostakovich 0°55′, Fred West 1°00′, Chelsea Handler 1°00′, Paul Verlaine 1°05′, Chevy Chase 1°09′, Sara Aldrete 1°11′, Danny DeVito 1°15′, James Earl Ray 1°20′, Sergio Mattarella 1°23′, Serena Williams 1°27′, Reginald and Ronald Kray 1°29′, Conor McGregor 1°30′, Samantha Fox 1°36′, Bill Cosby 1°39′, Phil Donohue 1°50′, Megan Fox 1°54′.