Mars naspram natalnog Urana stvara uzbudljivu, iskričavu, nepredvidivu i seksualnu energiju. Skloni ste riziku i akcijama koje traže uzbuđenje koje privlače pažnju drugih. Ovo vam može navući reputaciju kao neko ko može privući avanturističke ljude.

Međutim, vaši neobičniji i buntovniji postupci mogu vam doneti opasnu reputaciju. Konvencionalniji i rezervisaniji tipovi ljudi će se držati podalje od vas, ili, što je još gore, izazivaće vas ili preduzimati mere da smanje vaše aktivnosti, što će vam otežati život.

Vi napredujete u nezavisnosti i ponašate se kako vam odgovara, bez obzira na tradiciju ili očekivanja društva. Ako ljutite druge ljude i oni vam zadaju teškoće, to će izazvati snažnu reakciju jer osećate da je vaša sloboda ugrožena. Što više budete pokretali stvari, to će biti veće pretnje vašem načinu života.

Vi ste borac za slobodu sa svojim električnim seksipilom koji dolazi sa tim. Možda ćete se čak i oduševiti ako započnete sukobe ili prihvatite izazov kada budete isprovocirani. Biće od vitalnog značaja za vas da naučite kako da ublažite svoju impulsivnu energiju i pažljivo birate svoje borbe. Previše brzopleto ponašanje bez razmatranja posledica može povećati rizik od gubitka, a može čak dovesti i do nezgoda koje nanose štetu vama i drugima.

Tranzit Marsa nasuprot Urana

Mars naspram Urana u tranzitu može izazvati izlive besa usmerene na one koji su vas uznemirili u prošlosti. Ljutnja i ozlojeđenost su možda nastajali već neko vreme; sada, ne možete da odolite iskušenju da napadnete i napadnete. Impulsivnost i nepoštovanje tradicije takođe mogu da vas navedu da se oslobodite svojih odgovornosti i obaveza.

Baš kao što možete neočekivano i eksplozivno izraziti bes i frustraciju Marsa, možda ćete biti podložni neočekivanim napadima na svoj karakter ili ciljeve od strane drugih ljudi. U svakom slučaju, bez obzira na to da li napadate svoje neprijatelje ili su to neprijatelji koji vas napadaju, nastali poremećaj i nervozna razdražljivost će sigurno poremetiti rutinu vašeg života, najverovatnije na negativan način. Ovo uopšte nije od pomoći.

Najbolja upotreba ove remetilačke energije je da dvaput razmislite pre nego što počnete da napadate i da upotrebite malo takta i strategije pre nego što reagujete na provokaciju. Ako koristite ove taktike, možete pronaći slobodu od ograničenja koja želite. Verovatnoća poraza u bilo kojoj bici takođe se može smanjiti ako se koristi više predumišljaja i traži uputstva od prijatelja od poverenja.

Image by cookie_studio on Freepik

Slavne ličnosti sa Marsom nasuprot Uranu u natalu

Rufus Vejnrajt 0°02′, Sara Bernhard 0°03′, Edi Arkaro 0°14′, Endi Marej 0°24′, Tajra Benks 0°26′, Holi Mari Kombs 0°29′, Hanter Bajden 0°32′ Lorenco Karkatera 0°32′, Džefri Vigand 0°35′, Dok Antl 0°36′, Tegan Lejn 0°39′, Tama Janovic 0°40′, Hoze Marija Kareras 0°41′, Žak 0°43′ Monika Levinski 0°53′, Tobi Megvajer 0°54′, Alison Duboa 0°55′, Herman Burhave 0°57′, Dejvid Hilbert 0°59′, Kris Braun 1°01′, Sindi Kraford 1°18′ Zeleni 1°21′, Antonio Salijeri 1°22′, Vilijam Vajler 1°29′, Đani Versače 1°36′, Feručo Lamborgini 1°50′, Rozana 1°59′.