Mars nasuprot Neptunu u natalu stvara unutrašnju borbu sa nesigurnošću i drugim brigama.

Možda ćete u početku nadoknaditi nisko samopouzdanje pokazujući hrabru i asertivnu spoljašnjost, ali ova hrabrost ne izgleda uvek prirodno i ne pije vodu kod drugih ljudi.

Možda ćete morati da se nosite sa obmanjujućim ljudima u svom životu. Energetski vampiri će prozreti vaše nesigurno unutrašnje ja i pokušati iskoristiti vašu energiju iskorišćavajući vas.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Psihičko ratovanje nije vaša scena i bićete oslabljeni duhovno, pa čak i fizički takvim interakcijama.

U vašoj borbi za postizanje stvarnog samopouzdanja, možete eksperimentisati sa drogama ili na različite načine izražavanja svoje seksualnosti. Bilo bi bolje da zadržite visoke etičke i moralne standarde kako biste izbegli skandale i klevete, jer bi to dodatno narušilo vaše poverenje kod drugih ljudi.

Pročitajte i ovo: Skrivena simbolika Mesečevih čvorova

Odgovarajuću unutrašnju snagu i hrabrost možete pronaći na suptilnije ili kreativnije načine. Muzika, ples, čak i poezija zadovoljiće vašu potrebu za kreativnim samoizražavanjem.

Takođe je u vašem najboljem interesu da se osećate prijatno i da poznajete svoje granice. Ovo se odnosi na vaš nivo konkurentnosti i strastvene želje.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Uranu u Biku

Vi ste osetljivija i brižnija osoba od većine. Važno je da ne osećate da morate da živite u skladu sa stereotipnom slikom snažnog muškarca ili seksi žene. Privlačni ste na suptilnije i misterioznije načine, ali jednako privlačni kao i svi drugi.

Mars nasuprot Neptuna u tranzitu

Mars nasuprot Neptuna u tranzitu može doneti obeshrabrenje, slabost i osećaj neadekvatnosti.

Ovo je niska tačka vaše energije u pogledu seksualnosti i konkurentnosti. Ovo nije trenutak da naporno težite uspehu, jer biste naišli na snažno protivljenje i vaše šanse za pobedu nisu dobre. Dodatni stres nastupa samo da bi vas učinio podložnijim neugodnostima, bolestima ili razočaranju.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Samozavaravanje i obmanjivanje drugih sada su verovatniji.

Ovo nije vreme za rizikovanje ili lov na duge. Vaša želja za svim izmišljenim stvarima se trenutno ne poklapa sa stvarnošću. Razočaranje i gubitak su verovatni ako postanete asertivni ili pokušate da ostvarite svoje najsnažnije želje.

Vaša očekivanja u karijeri i seksualnom životu takođe nisu u kontaktu sa stvarnošću.

Sada postoji veći potencijal da postanete žrtva bilo čega što izaziva vaš adrenalin, bilo da se radi o shemi direktnog marketinga, drogama, mrežnim izlascima ili teorijama zavere.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI MERKUR – Sve što treba da znamo o astrološkoj igri GLUVIH TELEFONA

Najbolja opcija sada je da sačuvate svoju energiju ili da je izrazite kroz kreativni ili duhovni izlaz. A to je najbolje da učinite sami i tiho. Na ovaj način ćete pronaći ispunjenje, ali ipak treba izbegavati javno izražavanje.

Iako ćete možda žuriti sa takvim stvarima, drugima će to možda biti previše čudno ili zbunjujuće.