Mars nasuprot Jupitera u natalnom horoskopu daje obilje energije, entuzijazma i hrabrosti.

Ovo je jedan od najsrećnijih aspekata opozicije i može ukazivati na uspeh u sportu, ratu i politici. Glavni izazov je takođe jedna od vaših jačih strana. Vaša takmičarska priroda vas čini pobednikom, ali takođe može dovesti do niza problema.

Imate veliku dozu šarma i harizme i vrlo ste fizički atraktivni. Međutim, vaša direktna, a ponekad i gruba priroda može izazvati poteškoće u vezi. Možete biti prenaglašeni u postizanju sopstvenog puta, ignorišući potrebe voljenih tako da postanete sebični ili nasilni.

Nature photo created by ArthurHidden - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Takođe, možete preceniti svoje sposobnosti i odgristi više nego što možete žvakati, pa ćete kasnije morati da odstupite, što bi prouzrokovalo neprijatnost i blamiranje. Želite stalno da napredujete i napadate, ali morate da naučite kada treba taktički da se povučete kako biste dobili rat, a ne samo bitku.

Pročitajte i ovo: MARS konjunkcija SATURN- Mač u kamenu

Učenje samokontrole, poniznosti i strpljenja smanjiće rizik od problema u vezama, nezgoda ili iscrpljenosti. Uravnoteženje vašeg takmičarskog duha sa kooperativnijim pristupom osiguraće uspeh.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Imate sav talenat, preduzetništvo i samopouzdanje potrebne za dostizanje vrha u mnogim karijerama. Bilo koja takmičarska arena odgovara vašem stilu, poput biznisa, politike, vojske i sporta.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Ne bi trebalo da imate problema sa privlačenjem prijatelja i ljubavnika zbog svoje otvorene prirode i seksualnog magnetizma.

People photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Mars nasuprot Jupitera u tranzitu

Mars nasuprot Jupitera u tranzitu povećava vaše samopouzdanje i želju za pobedom.

Želeći više od života, bićete spremni da rizikujete da biste stigli tamo. Sa stavom „ko se usuđuje da pobedi“ zasigurno vam se sada mogu ispuniti želje i možete da uživate u uspehu.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Ovo je jedan od najsrećnijih opozicionih tranzita od svih, ali takođe može doneti vaše poniženje ako postanete sebični, previše samopouzdani ili prekoračite svoje resurse.

Osećaćete se avanturistički, snažno i konkurentno i trebalo bi da imate pojačanu veru u sebe. Međutim, najvažnije je upamtiti i zadržati samokontrolu, poniznost i strpljenje.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Vaša prirodna tendencija biće da delujete unapred i rizikujete sve. Osetićete se sigurni u sebe zbog povećane snage, hrabrosti i popularnosti.

Ovo je seksi energija i privući ćete puno pažnje ako se zabavljate ili družite uopšte.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT JUPITER, pažljivo birajte svoje bitke

Budite pažljivi prema potrebama drugih i pokušajte da spojite neku saradnju sa vašom povećanom konkurentnošću. Na ovaj način ćete sigurno uspeti i ostvariti svoje najjače želje. Sve dok ne preterujete u proceni svojih sposobnosti i resursa, možete postići uspeh u poslu, ljubavnom odnosu, politici i sportu.