Mars ulazi u kvadrat sa Neptunom u Ribama.

Ovih dana jača seksualna energija, želja, moć i potreba. Odjednom vas hvata jaka požuda i strast. I ne samo vas, već i sve oko vas. Šanse da u toj euforiji pronađete nekoga ko deli iste porive, velika je. I nema ništa loše u tome. Zaista.

Sanja Paraminski, astrološkinja

Biti intiman je najveća čovekova potreba. Jedini problem je kada počnete porive izjednačavati sa emocijama. Ovih dana nemojte. Mars u Blizancima kvadriran od Neptuna je laskavac koji ume da prezentira i ispriča sve što želite da čujete. Obećati vam vezu. Učiniti vas zaljubljenima. On zna da bude galantan i slatkorečiv, ali to je ovog puta samo sredstvo da dođe do cilja. Cilj je seks. Avantura. Ne, nije cilj ljubav…

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

Često pitanje koje čujem od mnogih žena je “Zašto mi je govorio da želi sa mnom sve, ako sam mu samo za seks?”. Zato što niko ne može da smisli bolju priču od muškarca kojem je do seksa!

Nebrojeno mnogo puta sam slušala žene koje su u neverici posmatrale šta im se događa na emotivnom planu i kako im odnos propada, a kada bih im rekla da ih taj muškarac želi samo radi intimnih trenutaka, u neverici bi ponavljale ’’ali nije mi tako govorio!’’.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Istina je zapravo da treba manje da sluate šta vam ljudi govore i više pratite kako se ponašaju prema vama. Čak i u situacijama kada mislite da ste sa tim muškarcem osećale bliskost i u njemu videle da nešto oseća za vas, a onda vas je naglo ostavio, razmislite da li je to zaista tako. Ovih dana ako vam se neko pojavi u životu, budite oprezni. Možda nije sve onako kako se čini.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Kakva je to bliskost ako se viđate samo noću, vikendima, kada on može. Kada njegova partnerka nije kod kuće. Kad njegovi prijatelji ne spremaju zabave…

Kakva je to bliskost kad vas ne nazove osim kad treba da dogovorite susret. Kad priča sa vama samo kad priča o sebi.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT JUPITER, pažljivo birajte svoje bitke

Razmislite kakva je to bliskost kad vi sedite i čekate da se on javi, a on se ne javlja. Razmislite koliko je to sve samo telesno. Radi užitka i požude i prestanite se zavaravati ’’ali mi smo imali neku ekstremnu konekciju’’. Jer jedino ekstremno u tom odnosu je verovatno vaš trud koji ste uložili.

Zapamtite: muškarac kojem je stalo, ulaže energiju.