Mars u konjunkciji sa Uranom u natalnom horoskopu daje izuzetne kreativne talente i najzanimljiviji život. Imate privlačnu i seksualno atraktivnu energiju koja privlači sve vrste ljudi i sve vrste pažnje.

Bilo na poslu ili u igri, vaša motivacija, entuzijazam i električna energija mogu da uzbude, inspirišu i zabave druge ljude. Uspevate u navali adrenalina koju dobijate da pomerate granice. Ova snažna želja za uzbuđenjem čini vas tragačem za uzbuđenjem, a ponekad i pobunjenikom.

Volite pažnju koju dobijate za svoje postupke. Zapravo se možete hraniti ovim priznanjem i uvažavanjem. Vaša snažna želja da delujete bez ograničenja može vas učiniti vrlo nezavisnom osobom. Stabilan porodični život moguć je sve dok budete ekscentrični.

Imate jake želje za bilo čim neobičnim. Možete sakupljati retke predmete ili biti strastveni prema okultnom. Sledeći svoje strasti niste ograničeni pravilima određene kulture ili religije. Morate zadovoljiti svoje neobične želje uprkos kritikama. Ako ne potrošite svoje neverovatne zalihe energije, onda vam se mogu dogoditi neočekivane stvari.

Pročitajte i ovo: Mars u VII polju – interakcija sa partnerom i širim okruženjem

Biti pobunjenik i izazivati nevolje prirodno je, ali ovu nestalnu i vatrenu energiju morate usmeriti u konstruktivne aktivnosti. Koristite svog kreativnog genija da sagorite ovu sirovu energiju i učinite da se osećate zadovoljno.

Pročitajte i ovo: MARS U BIKU, ljubi, grli, uživa umaterijalnim plodovima i senzualnim zadovoljstvima

Možda ćete imati navale izuzetno moćne energije poput vulkanske eksplozije. To može da bude u bokserskom meču, poput Joe Frazier-a ili gitarskom solo-u poput Jimmy-a Page-a.

To može da bude čak i duhovit i rezak politički govor ili pisanje pesme. Posle vam je potreban odmor da biste se oporavili od iscrpljenosti.

Pročitajte i ovo: MARS U BIKU, grabi, juriša i osvaja polako

Mars predstavlja vašu energiju usmerenu ka cilju. Usredsređivanjem na svoje lične i profesionalne ciljeve možete izbeći dodatnu negativnu pažnju. Možda steknete popularnost i uvek ćete stvoriti uzbuđenje tako različiti. Očekujte da ćete ponekad imati i gadnih kritičara, jer biti kontroverzan samo je vaš stil.

Uran u konjunkciji sa Marsom u tranzitu

Mars u konjunkciji sa Uranom u tranzitu daje snažnu potrebu da se izvučete iz bilo kojih ograničavajućih situacija u vašem životu.

Potrebne su vam promene i uzbuđenje da začinite svoj život. Međutim, tendencija da delujete spontano ili nestalno može izazvati neželjena iznenađenja koja uznemiruju vaš život.

Pročitajte i ovo: JUPITER KVADRAT URAN, snažna potreba za oslobađanjem od tradicije i rutine

Preuzimanje rizika sada nije najbolja opcija, iako ćete se tako osećati. I dalje bi trebalo da sledite svoje strasne želje i instinkte, ali sa samokontrolom i određenim ciljem na umu. Stvaranje i držanje planova neće uspeti, tako da postoji uski put kojim treba koračati između nepromišljenosti i propuštene prilike.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Što više ove nestabilne energije potrošite na progone svojih želja i ciljeva, to bolje. Želite da pronađete nove i podsticajne avanture, posao i veze. Na taj način smanjujete rizik od nepredviđenih događaja.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop za 2021. godidnu – Čitaj i za podznak!

Sada možete u potpunosti izraziti svoju čudnu stranu i zabaviti se uz nju. Možete nositi ludu odeću ili probati nešto drugačije u spavaćoj sobi. Blicevi uvida ili eksperimentisanja mogu dovesti do neverovatnih novih prilika u vašem životu.

Poznati koji u natalnom horoskopu imaju konjunkciju Urana i Marsa

Joe Frazier 0°04′, Paul Keating 0°08′, Marjoe Gortner 0°10′, Lord Alfred Tennyson 0°12′, Sylvia Townsend Warner 0°27′, Jimmy Page 0°28′, Rodney King 0°56′, Eddie Kidd 0°56′, Rutger Hauer 0°58′, Robin Williams 1°05′, Boy George 1°13′, L. Ron Hubbard 1°16′, Robert Downey Jr. 1°18′, Rhianna 1°29′, Johnny Depp 1°38′, Usher 1°39′, Keith Richards 2°19′, Frida Kahlo 2°46′.