Mars u konjunkciji Plutona u natalu daje snažnu želju da postignete svoje ciljeve. Snaga, strast i hrabrost su vaše jake strane, ali nesalomiva volja i sklonost ka manipulaciji donose neprijatelje i ometaju uspeh.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Lični odnosi mogu biti promenljivi dok ne naučite da iskoristite svoju intenzivnu energiju. Možete biti veoma izražajni i brzo se ljutite, ali bolje je izgubiti živce nego dozvoliti da se frustracija, ogorčenost ili ljubomora nakupe unutra.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Ponekad se možete obratiti prinudi i subverzivnim akcijama ako ne prođete kroz silu. Ova mračna, zlokobna strana može biti dominantna, gruba, gadna i nasilna. Imate vitalnu ratničku energiju i svoju nemilosrdnu militantnost treba da sačuvate samo za svoje najgore neprijatelje.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Da biste uživali u zdravim odnosima, morate da transformišete tu sirovu, prvobitnu energiju na viši nivo radeći na pomoći i lečenju drugih. Možete brzo evoluirati kroz nesebične akcije, i dalje biti ambiciozan i težiti vrhu. Ovaj aspekt podržava uspeh i istaknutost, ali što manje ljudi morate da zgazite da biste došli do vrha, to bolje.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Korišćenje svoje harizme, seksualnosti i moći uz održavanje dobrog morala i etike je ključ uspeha. Možete uticati na druge na načine koji menjaju život, tako da je neophodno razmotriti posledice, posebno za slabije ili sugestivnije ljude.

Pročitajte i ovo: Kako osvaja Mars

Ako ova konjunkcija ima izazovne aspekte, ako je u konjunkciji sa destruktivnom fiksnom zvezdom, ili ako je bilo koja planeta retrogradna, važnije je da svoju moć iskoristite za dobro. Možda imate karmičke probleme ili ste povezani sa zločinom, ropstvom, silovanjem, mučenjem ili nasiljem.

Pročitajte i ovo: MARS u VODOLIJI, okuplja oko zajedničkog cilja, a opet slobodan, nezavisan i originalan

Tranzit Marsa u konjukciji Plutona

Tranzit Marsa u konjunkciji Plutona može doneti neverovatan porast ambicija, seksualnog nagona i žudnje za moći. Sklonost sebičnosti može dovesti do nemilosrdnog ponašanja, pa čak i nasilja ako vam nešto stane na put.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Ne možete ignorisati ovu moćnu energiju; pokušaj da je zakopate rezultiraće samo izlivom ćudi ili subverzivnim delovanjem. Može se manifestovati u ljudima ili događajima oko vas ako ne jurite svoje želje i ne izražavate ovu svojevoljnost, a to bi bilo opasnije jer imate manje kontrole nad takvim situacijama.

Pročitajte i ovo: Kako do ostvarenja želja uz pomoć Marsa?

Možete biti sebični, a da pritom ne nanosite štetu drugima. Ovo je odlično vreme da samostalno radite na nečemu što vas zanima. Imaćete izdržljivost i snagu da uspete u složenim zadacima. Nalet kreativnosti može se iskoristiti za značajne transformacije u vašem životu.

Pročitajte i ovo: Mars kvadrat Neptun – iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Možda delujete dominantno ili agresivno u bliskim vezama, pa zapamtite da vaša voljena osoba verovatno nije toliko vatrena kao vi. Vibracionu energiju možete podići na viši nivo. Transformišite svoju sirovu, prvobitnu energiju da biste pronašli veće uživanje i zadovoljstvo kroz masažu i tantrički seks.

Pročitajte i ovo: Kako PLUTON U VODOLIJI utiče na svaki horoskopski znak i podznak od 2023. do 2043.

Ako morate da se takmičite ili ste ugroženi, onda možete da iskoristite svoju ratničku energiju da biste se borili i pobedili. Delujte prema instinktu i iskoristite nalet adrenalina za vrhunsku akciju.

Međutim, generalno, izbegavajte gadosti, zadirkivanje i maltretiranje. Možete ostaviti veliki utisak i uspeti ako mudro koristite svoju moć i uticaj.

Pročitajte i ovo: Zašto je PLUTONOV PRELAZAK U VODOLIJU najveći astrološki tranzit godine (23.3.2023. – 8.3.2043.) i kakve promene nam donosi

Poznate ličnosti sa konjunkcijom Plutona i Marsa u natalu

Nevin Markwart 0°07′, Charles-Marie Widor 0°11′, Patsy Cline 0°12′, Ringo Starr 0°16′, Bert Newton 0°20′, Ben Shapiro 0°23′, Brian Wilson 0°25′, Teri Hatcher 0°31′, Louis XVII 0°33′, Jim McGreevey 0°38′, Trent Reznor 0°39′, Verona Van de Leur 0°41′, Michel de Montaigne 0°48′, Elizabeth Barrett Browning 0°48′, Hillary Clinton 0°50′, Aly Bain 0°56′, Joseph Gurney Cannon 0°56′, Wallace Clement Sabine 1°00′, Jeff Buckley 1°02′, Joseph von Fraunhofer 1°09′, Jean Driscoll 1°13′, Doja Cat 1°16′, Candice Bergen 1°23′, Melanie Griffith 1°30′, Paul McCartney 1°35′, Sigourney Weaver 1°41′, George Michael 1°41′.