Mars i Uran prave konjunkciju  na poslednjim stepenima u Ovnu ovih dana.

Aspekt je aktivan od 8. do 18. februara.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ove energije teže impulsu, povećavaju želju za nezavisnošću, podstiču potrebu za potpunom slobodom delovanja i želju za pobunom protiv bilo kakvog ograničenja. Ovaj aspekt aktivira aktivnost različitih neformalnih grupa i organizacija.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Uz mogućnost da fokusirate svoju energiju, možete započeti zanimljiv i izazovan projekat koji uključuje neke nove metode. Ovo je vreme za reorganizaciju, reforme i uvođenje nestandardnih pristupa koji menjaju postojeće strukture i doprinose napretku.

Ovo vreme možemo iskoristiti da se oslobodimo svega od čega smo se još ranije hteli odvojiti. To može biti oslobađanje od situacija koje su nas ranije nervirale, od odnosa koji su nas ograničavali, kao i od navika od kojih smo postali zavisni.

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se u rane

Međutim, ovaj aspekt izaziva i nepromišljene akcije koje vode do neočekivanih incidenata i frustracija. Prema tome, šta god da radite sada je potrebno da budete oprezni da ne bi radili stvari u gnevu i ljutnji. Ovo je težnja ka vođstvu, dok se potrebe drugih ljudi potpuno ignorišu. Zato, da biste postigli svoje ciljeve, važno je biti fokusiran na dijalog.

Pročitajte i ovo: Da li da kažem prijateljici da je muž vara?!

Povećava se rizik od nesreća, ne preporučuje se odlazak na potencijalno opasna mesta i rizična putovanja. Mora se voditi računa o rukovanju sa aparatama, mašinama, alatima, strujom i vatrom.