Vodolija ima tendenciju da misli o seksu na praktičan i racionalan način.

Vodolija ima sistematičan i intelektualni pristup životu, a njegov stav se ne menja ni na sentimentalnom polju. Ljubavna veza se doživljava kao zabavno i uzbudljivo iskustvo u isto vreme.

Tokom faze udvaranja, Vodolija je spremna na sve da osvoji objekat svojih želja, štaviše, što je veća uključenost voljene osobe, to će se njegova strast intenzivnije otkriti. Umesto toga, ljubavnik koji se ne uključuje u njegovu ljubavnu igru mogao bi da ga učini hladnim i distanciranim.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja VODOLIJE

Sa tačke gledišta ljubavi, najveći problemi sa kojima se Vodolija susreće na intimnom nivou, jednom od fundamentalnih aspekata sentimentalne sfere: bez intimnosti ljubavni osećaj je nepotpun, stoga Vodolija mora da pronađe odgovarajuću psihološku dimenziju da izrazi svoje dublje emocije.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA VENERA – Oličenje ljubavi, mira i lepote

Dostigavši ovu prekretnicu, Vodolija može da dodirne nebo i može da ga natera da dodirne partnera.

Love photo created by marymarkevich - www.freepik.com
Foto by marymarkevich – www.freepik.com

Vodolija i seks

Kao i svi vazdušni znaci, Vodolija ima tendenciju da zamisli seks na praktičan i racionalan način. Iskrenost i savezništvo su osnovne karakteristike za uspeh ljubavne veze, a seksualna sfera sigurno neće dobiti više od toga.

Pročitajte i ovo: Postoje li loši aspekti i loše natalne karte?

Štaviše, prirodna radoznalost kojom je obdaren navešće ovaj znak da doživljava sve uzbudljivije situacije sa seksualne tačke gledišta.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Uvek postoji misteriozna aura oko Vodolije, osoba koja uspe da ispuni Vodolijine najdublje želje, oslobodiće njen ogroman seksualni potencijal. Štaviše, ko god se pokaže da je u stanju da natera Vodoliju da shvati pravu vrednost koja stoji iza koncepta zadovoljstva biće nadomešćen na više nego iscrpan način.

Potrebe Vodolije

U većini slučajeva Vodolije smatraju da je njihov način razmišljanja najbolji mogući, pa nije ni čudo što im pažnju uglavnom privlače ljudi koji poseduju isti karakter.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

Altruizam i socijalna posvećenost su karakteristične komponente Vodolije, samim tim i saputnik koji ume da ga podrži i ohrabri i sa ove tačke gledišta, predstavlja pravu nagradu za njegovu odlučnost i njegov zdrav razum.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Inteligentan i otvoren ljubavnik, spreman da istražuje nepoznato, mogao bi ga dodatno stimulisati i gurnuti ka još važnijim rezultatima. Topla i pouzdana osoba bila bi idealan partner sa kojim možete podeliti različita životna iskustva.

Pročitajte i ovo: Tri scenarija igre privlačenja u partnerskim odnosima

Vodolija je neobičan i originalan ljubavnik, privlačan i sposoban da uzburka gomilu i crpi energiju samo iz prisustva partnera. Njegovi kvaliteti se pojačavaju ako je uz njega stimulativna i posvećena osoba.