U 2020. godini predstoji borba za prostor u svakodnevnom okruženju, u koje spadaju sve poslovne i radne aktivnosti, kao i aktivnosti koje podrazumevaju odgovornost.

Dakle, ne bi trebalo da bude prioritet „ja želim“, već sve ono gde možete da budete potrebni i korisni. Tranzitni Jupiter u Jarcu kretaće se cele godine kroz vaše prirodno šesto polje.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Možda ovo i neće biti toliko inspirativno za sjaj i pozornicu vašeg znaka, ali koliko budete pokazali svoju uslužnost i korisnost, toliko ćete imati i šanse za napredak i rast. Verovatno vas neće toliko inspirisati ni poruka koju Univerzum šalje: „Spas je u štednji“. Međutim, to će biti jedna od važnijih lekcija u 2020.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak! 

Došlo je vreme da osigurate poslovne poduhvate i angažmane, jer vrata koja će biti širom otvorena, zovu se – poslovna vrata. Važno je da imate svoj stav, kako biste u nekim, manje sigurnim situacijama, mogli racionalno i praktično da odreagujete.

Pročitajte i ovo: Mars u Lavu – moć je eliksir života

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Promena posla nije nužna, jer mogu uslediti i poboljšanja. Ali, ovo ne znači da ne može doći do promene posla, kao što možete i pronaći posao, ako ne radite i tražite posao. Važno je da potražite ambijent gde vaše poslovne ambicije mogu doći do izražaja.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Lava, u natalu i tranzitu

Može doći do promena u svakodnevnom okruženju, a ove promene ćete verovatno ispratiti zabrinuto i namršteno. Međutim, požurite da steknete neki sertifikat ili praktičnu veštinu što će vam pomoći u poslu. Posvetite pažnju razmišljanju o novim poslovnim mogućnostima, promenama u načinu rada, menjanju poslovnog enterijera ili proširenju sadašnjeg posla.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Predstojeća godina zahteva da svoje potrebe svedete na skromniju meru, kako ne biste kasnije snosili posledice. Prigrlite sitnija životna zadovoljstva i zapamtite da su to samo privremene mere. Na primer, ako osetite da nemate dovoljno vremena i da vam je malo 24 sata dnevno, vreme je da bolje organizujete dnevnu rutinu i radite na takav način kako biste istakli i naglasili samo ono glavno i najvažnije.

Pročitajte i ovo: Nedeljni horoskop za period od 02. do 09. decembra 2019. godine

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu sekstil Mars u Škorpiji, ljubavna priča sa đavolskim žarom

Imate zadatak da pronađete svoj živitni ritam i uskladite ga sa mogućnostima svoga tela i rutinskih poslova.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2020. godinu

Neki pripadnici vašeg znaka mogu više putovati zbog posla, neki će proširiti poslovne kontakte, drugi će se obrazovati i učiti dok istovremeno budu radili, a treći mogu ulagati u sve ono što im omogućava da pokažu svoje radne i poslovne veštine. Ako imate sopstveni biznis možda je i vreme za primanje novih radnika.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2020. godinu

Tranzitni Uran u Biku tek je „zagrebao“ vaše prirodno deseto polje sa ciljem da menja vaše ciljeve ili način profesionalne realizacije. Zajedno sa tranzitnim Jupiterom u Jarcu, možete delovati tako što ćete promeniti uslove rada. Budite spremni na promene, ali istovremeno ugradite ideje, koje se mogu odmah i praktično primeniti.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu, ledena kraljica koja drži sve konce u svojim rukama

Pročitajte i ovo: Tranzit Venere do 16. decembra – nerešeni ljubavni problemi iz prošlosti izlaze na videlo

Partnerski odnosi polako najavljuju vreme nestabilnosti, jer će tranzitni Saturn početi da ulazi u vaše prirodno sedmo polje. Sigurno da će krenuti pritisak iz spoljašnjeg okruženja i bilo bi dobro da pronađete oslonac u osobama kojima verujete i koje su provereno pouzdane, a koje su deo vaše svakodnevnice.

Pročitajte i ovo: Tranzit Saturna u Jarcu po kućama natalnog horoskopa od 19.12.2017. do 23.03.2020. godine

Lavovi koji imaju tajne i skrivene veze, mogu još više iskomplikovati situaciju što može doneti probleme i sa položajem, reputacijom, ugledom i statusom. Nekim pripadnicima vašeg znaka naredna godina može i doneti tajne ljubavne veze. Bilo bi poželjno da se klonite svakog rizika, jer će se Južni Mesečev čvor u znaku Strelca premestiti u vaše prirodno peto polje. Ne preterujte sa avanturizmom.

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Ovaj uticaj biće mnogo više izraženiji od 2021. godine, ali da biste se pripremili za suočavanje sa drugim ljudima, potrebno je da u 2020. razvijete samokritičnost. Budite spremni da se više prepustite racionalizaciji.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim Čvorom

Lepo je naglasiti lične ambicije i postaviti ih u prvi plan, ali dolazi vreme kada lične ambicije treba uskladiti sa nekom korisnom ulogom.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!


Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!