Jupiter, veliki benefik, imaće povoljan uticaj na znak Lava u 2019. godini.

Međutim, ova godina je i uvod u velike promene za pripadnike ovog znaka, jer će Uran ući u Bika i nepovoljno aspektovati znak Lava. Jupiter, princip širenja i razvoja, obezbediće kapacitet i impuls neophodan za rast, širenje, napredovanje i poboljšanje. Ovaj uticaj je obećavajući, mada neće ići sve tako lako.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Tranzitni Jupiter prolaziće vašim prirodnim, petim poljem. Imate li neki hobi? Ako nemate, onda ga pronađite, jer će vam hobi dati neke dalje ideje i uvide. Možda će neko početi da zarađuje od svog hobija.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Ovo su i daleka putovanja na koja se ide zbog odmora, opuštanja i uživanja.

Tranzitni Saturn će se i u 2019. šetati vašom šestom kućom posla i rada. Ovo su najčešće mršavi poslovni rezultati, prepreke u poslovnim aktivnostima, kašnjenja i ograničenja u radu. Univerzum će i dalje tražiti da uložite mnogo vremena na ova pitanja. Držite se strateških i sigurnih poslovnih planova. Oslanjajte se na iskustvo.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Jupiter u Strelcu uticaće povoljno na vaše ponašanje da bi vam pomogao u donošenju pravih odluka. Ovo je bar neki vid zaštite, sve dok Jupiter bude boravio u Strelcu u 2019. da biste mogli lakše da se suočavate sa nepredviđenim situacijama, koje mogu biti uzrokovane nepovoljnim aspektom Urana iz Bika.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Zbog uticaja Urana iz Bika očekujte promene u svakodnevnim poslovima i neočekivanim izazovima. Nećete biti spremni da tolerišete bilo kakvu ili bilo čiju sporost i tromost.

Imaćete manje strpljenja nego uobičajeno, kao i tendenciju za veze avanturističkog tipa. Pojaviće se velika želja za slobodom, po bilo koju cenu, ali ako budete neodgovorni, možete imati i veće probleme.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Suočavaćete se sa problemima sa nadređenima, a ako se nalazite na nekoj vodećoj, uglednoj ili autoritativnoj poziciji, možete i ugroziti vašu poziciju. Kao da neko (neki) želi da vas sruši sa trona ili najmanje zaljulja fotelju!

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Nemojte odgovarati oholo, agresivno i despotski!

Neki od vas neće uvek imati dobru kontrolu nad svojim emocijama, što može dovesti do nekontrolisanih ispada.

Nije još vreme da verujete novim idejama, sve dok se te ideje ne testiraju. Teške situacije i važne odluke najčešće će se pojavljivati u periodima kada budete u stanju napetosti i nervoze. Zbog toga, pazite šta i kako odlučujete!

Moraćete imati neke nove načine sagledavanja i nove pristupe, jer će tranzitni Uran svoj hod kroz znak Bika početi u vašem prirodnom, desetom polju. Ako ste imali jedan plan za budućnost, može da se dogodi da preko noći promenite plan!

Najvažnije je da budete sve vreme budni, kako ne biste ostali iznenađeni i šokirani!

U svakom slučaju, očekuje vas jedna vruća godina!