Vodolije mogu biti prilično selektivne u pogledu sa kim izlaze, jer mora postojati nešto jedinstveno u vezi sa drugom osobom da bi im privuklo pažnju.

Vodolija želi da provodi vreme samo sa ljudima koji imaju zanimljive stvari da kažu, a privlače ih duhovitost i inteligencija u partneru. Međutim, može potrajati neko vreme dok se Vodolija ne otvori sa osobom sa kojom se zabavlja i obično tera ljude da nagađaju da li su zainteresovani ili ne.

Vreme i strpljenje su ključni kada izlazite sa Vodolijom. Takođe im je potrebno mnogo slobode i prostora da rade svoje stvari, tako da Vodolija može napredovati u partnerstvima u kojima svaka osoba treba vremena da povremeno bude sama.

Water photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto bx Rawpixel, Freepik.com

Sa kim je Vodolija najkompatibilnija?

Vodolije često privlače Lav, njihova astrološka suprotnost. Lavovi nose svoja srca na rukavima i umeju da pokažu Vodoliji kako da bude otvorenija i ljubaznija. Vodolija će ceniti ljubaznost i toplinu Lava, a njih dvoje će možda voleti da se druže sa ljudima i da zajedno proširuju svoj društveni krug.

Pročitajte i ovo: Šta nam donosi JUPITER U RIBAMA (29.12.2021. – 20.12.2022.)

Bik je još jedan znak koji Vodolija smatra privlačnim. Bikovi su veoma mirni i strpljivi, i imaju prizemnu energiju oko koje Vodolija voli da bude. Vodolija često sebi ulazi u glavu i može postati uznemirena, ali Bik je u stanju da im pomogne da se smire.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o JUPITERU U RIBAMA (29.12.2021. – 20.12.2022.)

Pored toga, Vodolija uživa u društvu Strelca. Možda će otkriti da Strelac ima mnogo zanimljivih stvari da kaže, i možda će se osećati kao da uvek nešto uče kada su sa njima.

Zašto Vodoliji može da bude tako teško da izlazi na sastanak?

Vodolija može imati mnogo prijatelja na mreži ili može izgledati kao da poznaje mnogo ljudi. Međutim, kada su u situaciji jedan na jedan sa nekim, na primer na sastanku, mogu iznenada biti stidljivi ili osetiti da su sve njihove ranjivosti izložene na izvolte.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiča na vaš horoskopski znak i podznak (OVAN – DEVICA)

Može biti teško pročitati Vodoliju, jer očekuju da sa kim god se zabavljaju da ta osoba automatski zna šta misle. U početku, Vodolija može čak izgledati kao nezainteresovana ili povučena, tako da može biti teško reći da li im se zaista sviđate. Potrebno im je vreme da pokažu naklonost, a možda će biti potrebno i nekoliko sastanaka da njihova puna ličnost zablista.

Kako je izlaziti sa Vodolijom?

Um Vodolije se kreće brzinom od milion kilometara u minuti, tako da uživaju u stimulativnim, intelektualnim razgovorima sa osobom sa kojom se zabavljaju. Ni za njih nijedna tema nije zabranjena, a što su interesi druge osobe čudniji, Vodolija će ih više voleti.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiče na vaš horoskopski znak i podznak (VAGA – RIBE)

Oni takođe mogu biti spremni za bilo koju vrstu sastanka i uvek su spremni za novu avanturu. Međutim, oni neće voleti da idu na velike društvene događaje i mogli bi se malo uplašiti zbog mogućnosti da upoznaju prijatelje i porodicu svog partnera.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA PLUTON – Prodorna moć i neobuzdana snaga

Vodolije imaju svoju ekstrovertnu stranu, ali im je takođe potrebno mnogo prostora da budu sami. Pored toga, oni su veoma otvoreni u pogledu toga šta rade, šta vole, a šta ne vole, tako da ako izlazite sa Vodolijom uvek možete očekivati da ćete od njih dobiti iskren odgovor.

Koje znakove Vodolija treba da izbegava?

Rak nije najbolji za Vodoliju, jer može biti veoma osetljiv na to koliko je Vodolija tupa. Rak je veoma vezan za dom i porodicu, dok se Vodolije ponose svojom nezavisnošću i možda bi volele da menjaju mesto gde žive svakih nekoliko godina. Stoga, ovo dvoje mogu imati različite poglede na to šta žele za budućnost.

Pročitajte i ovo: REOGRADNI MERKUR U VODOLIJI: Prijatelji stari, gde ste?!

Devica je još jedan znak sa kojim Vodolija može imati problema da se slaže. Device mogu biti prilično kritične, a takođe vole da im u životu sve bude sređeno i uredno. Vodolija neće uživati u osećaju kao da je svaki njihov potez pod prismotrom.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA VENERA – Oličenje ljubavi, mira i lepote

Pored toga, Vodolije vole da prave hirovite promene, što bi moglo da bude frustrirajuće za Devicu, koja mora sve da isplanira unapred.

Kakva je Vodolija kada je zaljubljena?

Kada se Vodolija zaljubi u nekoga, biće joj prijatno da bude ono što jeste. Takođe će biti u redu sa odustajanjem od svoje potrebe za nezavisnošću kako bi delovali kao deo tima sa svojim partnerom.

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

Osim toga, neće ostaviti drugu osobu da nagađa o tome kako se oseća, a mogu odjednom biti mnogo više fizički privrženi i izražajniji sa svojim emocijama.