Strelci su veoma otvorenog uma kada je reč o zabavljanju i vole da budu sa ljudima koji ih izazivaju da drugačije gledaju na svet.

Oni mogu biti privučeni partnerima koji su različitog porekla ili koji su odrasli u drugoj zemlji, jer uvek žele da uče iz svojih veza. Kada izlazite sa Strelcem, ono što vidite je ono što dobijate.

Veoma su iskreni i neće se plašiti da kažu svom partneru tačno kako se osećaju. Međutim, ponekad će možda morati da budu osetljiviji na osećanja drugih, posebno kada iznose svoja čvrsta mišljenja i uverenja. U nastavku saznajte kako je zaista biti u vezi sa Strelcem.

Image by artursafronovvvv on Freepik
Image by artursafronovvvv on Freepik.com

Sa kim je Strelac najkompatibilniji?

Strelca često privlače Blizanci. Pošto su ova dva znaka suprotna jedan drugom, Strelac može osećati da Blizanci imaju osobine kojima se dive i koje žele da razviju u sebi. Oba znaka su veoma društvena, ali Blizanci će možda moći da izbalansiraju sve svoje odnose na način na koji bi Strelac želeo da mogu.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa ŠKORPIJOM

Blizanci su takođe duhoviti, a Strelca privlači njihova inteligencija i sviđa im se kako ih Blizanci uvek teraju da nagađaju. Zauzvrat, Strelac pomaže Blizancima da se povuku i sagledaju širu sliku života, umesto da brinu o malim detaljima.

Pročitajte i ovo: Deset stvari koje znate samo ako ste ŠKORPIJA

Ovan je još jedan znak sa kojim se Strelac dobro snalazi, jer ovo dvoje imaju mnogo energije. Možda vole da idu zajedno u avanture i uvek izazivaju jedni druge da rizikuju i isprobaju nešto novo. Nikada im neće biti dosadno kada su zajedno.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o VAGI koje znate samo ako ste VAGA

Konačno, Vodolija je takođe dobar par za Strelca. Oba znaka su veliki mislioci i možda će uživati u učenju više o svetu zajedno. Verovatno vole da čitaju iste knjige u isto vreme i upoređuju beleške, ili možda vole putovanja i otvaraju se novim načinima razmišljanja. Ovo dvoje će provesti sate filozofirajući o smislu života i šta je njihova svrha.

Image by halayalex on Freepik
Image by halayalex on Freepik.com

Zašto Strelcu može biti tako teško da bude u vezi sa nekim?

Strelac ne voli da bude vezan, pa će im možda trebati neko vreme da se posvete jednoj osobi. Možda se osećaju kao da propuštaju da budu društveni kada su u vezi, ili bi mogli da imaju zauzet raspored i da se previše posvete, što otežava pronalaženje vremena za partnera. Zaista je potrebna prava osoba da bi se skrasili.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa VAGOM

Pored toga, Strelci ne vole da budu uhvaćeni u razgovoru o teškim emocijama, jer više vole da ostanu optimistični i pozitivni. Oni mogu koristiti humor da odvrate pažnju od ozbiljnog razgovora, tako da to može biti frustrirajuće ako postoje stvarni problemi koje treba rešiti.

Kako je izlaziti sa Strelcem?

Strelac ima tendenciju da ima mnogo prijatelja i aktivan društveni život, pa bi možda voleli da upoznaju svakoga sa kim se zabavljaju u svojoj grupi prijatelja rano. Oni takođe vole putovanja, pa mogu predložiti da odu zajedno na putovanje čak i ako je veza prilično nova.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa DEVICOM

Oni takođe mogu biti prilično direktni u vezi sa onim što žele, tako da će najverovatnije biti osoba koja poseže i čini većinu prvih poteza prilikom zabavljanja. Pored toga, Strelci su prilično laki i ne provode vreme razmišljajući o negativnom. Možda je umirujuće biti u njihovoj blizini jer su u stanju da shvate šta im je zaista važno u svakodnevnom životu i ne brinu se zbog malih stvari.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa LAVOM

Strelac je takođe veoma duhovan, i oni su dobri učitelji. Možda vole da pomažu svom partneru da nauči o sebi, i obično su upoznati sa mnogo različitih tema. Vole da budu u vezama u kojima oboje ljudi stalno rastu zajedno i razvijaju se u bolje verzije sebe.

Koje znakove Strelac treba da izbegava?

Strelac i Rak mogu imati problema da razumeju jedni druge. Rak može biti previše osetljiv na to koliko je Strelac ponekad tup, i može izgledati kao da Strelac ne sluša dovoljno kako se osećaju. Strelac voli da bude napolju, da se druži sa prijateljima i da putuje svetom. U međuvremenu, Rak voli bliskost, pa bi možda želeo da ostane bliže kući i bude introvertniji.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RAKOM

Devica je znak koji Strelca često privlači, ali bi se njih dvoje mogli sudariti glavama. Devica se bavi detaljima, dok bi Strelac radije razmišljao o široj slici i ne bi zaglibio planirajući sve i razmišljajući o najgorim scenarijima. Pored toga, Strelac ne voli da mu se govori šta da radi, dok Devica voli da ima kontrolu.

Kakvi su Strelci kada su zaljubljeni?

Kada se Strelac zaljubi, spremniji su za važne razgovore o budućnosti. Takođe neće biti teško dešifrovati kako se osećaju jer su Strelci veoma iskreni i otvoreni. Ako im se ne sviđate, obavestiće vas.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BLIZANCIMA

Dakle, kada počnu da prave planove za vezu, možete pretpostaviti da su ozbiljni u vezi sa vama. Oni takođe mogu biti više zainteresovani za ono što radite i žele da znaju koji je najbolji način na koji mogu da vas podrže i pomognu vam da rastete.