Ribe su beznadežni romantičari zodijaka. Oni vole ideju da su zaljubljeni i možda provode mnogo vremena sanjajući o svom savršenom partneru.

Svakodnevna stvarnost da su u vezi možda ih odbija, ali moraju da shvate da biti s nekim u vezi nije uvek savršeno i može zahtevati mnogo posla.

Ribe su takođe znak koji voli da radi stvari za druge ljude, ali možda žele da se postaraju da u vezi postoji jednako davanje i primanje, umesto da uvek pokušavaju da spasu ili poprave drugu osobu. Moraju da budu sa nekim ko je isto tako ljubazan i brižan kao i oni.

Sa kim su Ribe najkompatibilnije?

Devica je znak suprotan Ribama, tako da prirodno oličavaju osobine koje Ribe privlače. Devica ima tendenciju da bude veoma praktična i rutinski orijentisana, i u stanju su da se izbore sa svim svakodnevnim detaljima i planiranjem koje Ribe smatraju neodoljivim. Imati partnera Devicu može pomoći da Ribe ostanu prizemljene i fokusirane na sadašnji trenutak kada se mogu osećati izgubljeno u svojim sanjarenjima ili emocijama.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o RIBAMA koje samo RIBE znaju

Škorpija je još jedan dobar par za Ribe. Oba ova znaka su emocionalno intenzivna, tako da razumeju potrebu drugog da se vežu i odmah formiraju dublji osećaj intimnosti. Možda je lako iznositi teške teme jedni s drugima, ili bi oboje mogli intuitivno da osete kada se drugi ne oseća najbolje.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – uzavrela strastvena priroda

Strelac i Ribe imaju više zajedničkog nego što mislite. Ova dva znaka vladaju planetom Jupiter, tako da se mogu povezati oko svojih životnih uverenja i interesovanja za teme veće i šire slike. Pored toga, bili bi savršeni saputnici na putovanju, jer uvek pomažu jedni drugima da rastu i prošire svoje znanje o svetu.

Wedding photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Zašto može biti tako teško izlaziti sa Ribom?

Ribe se prilično brzo vežu za ideju veze sa nekim, pre nego što u potpunosti upoznaju drugu osobu. Oni mogu izgraditi fantaziju o tome kako žele da veza izgleda, umesto da budu u sadašnjem trenutku sa osobom sa kojom se zabavljaju. Nakon odlaska na jedan sastanak, možda već zamišljaju buduće venčanje u svojoj glavi. Pored toga, oni mogu rano da formiraju jake emocije i žele da se brzo kreću u ranim danima veze kada nekoga upoznaju.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiča na vaš horoskopski znak i podznak (OVAN – DEVICA)

S druge strane, Ribe mogu biti malo ljupke, posebno ako nisu raspoložene za izlazak. Oni mogu otkazati izlazak u poslednjem trenutku ili sporo odgovoriti na poruke ako ne žele da rade nešto. Takođe ne vole da budu zaduženi za sve detalje, pa se mogu osloniti na svog partnera da sve isplanira i smisli ideje za sastanak.

People photo created by LipikStockMedia - www.freepik.com
Foto by LipikStockMedia – www.freepik.com

Kako je izlaziti sa Ribama?

Ribe će želeti da održe romansu živom godinama u njihovoj vezi. Možda vole da prave veće proslave od godišnjica ili Dana zaljubljenih, ili mogu smisliti načine da suptilno daju poklone ili urade male stvari za svog partnera.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiče na vaš horoskopski znak i podznak (VAGA – RIBE)

Međutim, kada se prvi put zabavljaju sa nekim, Ribe bi mogle brzo da pređu na poteru i imaju smislenije razgovore. Žele da se osećaju kao da se povezuju sa drugom osobom na dubljem nivou, tako da možda nisu tako dobri u održavanju razgovora laganim.

People photo created by artursafronovvvv - www.freepik.com
Foto by artursafronovvvv – www.freepik.com

Koje znakove treba da izbegavate ako ste Ribe?

Ovan može izgledati kao neosetljiv prema Ribama. Kada Ribe imaju jače emocije ili nemaju sjajan dan, može se osećati kao da Ovan samo želi da ih prevaziđu i nastave dalje. Ovan lako može da odbaci stvari, što Ribe ne razumeju.

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

Pored toga, Ribama je potrebno vreme nasamo da bi se napunile energijom, dok Ovnovi mogu biti mnogo otvoreniji i uspevaju da budu u blizini drugih ljudi. Njihov različit stil života može biti izvor sukoba u vezi.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

Vaga je još jedan znak koji možda nije na istoj strani sa Ribama. Vaga je društveni leptir i možda će voleti da flertuju i zabavljaju se pre nego što se posvete jednoj osobi. Ribama će možda biti teško da uspostave emocionalnu vezu sa Vagom, dok Vagama može biti teret što su Ribe previše privržene.

Wedding photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto by rawpixel.com – Freepik.com

Kakve su Ribe kada su zaljubljene?

Kada su Ribe zaljubljene, veoma su otvorene u pokazivanju emocija (možda i malo previše 0 guše) i saosećajne prema svom partneru. Oni mogu dati sve od sebe da pomognu osobi sa kojom su i vole da se osećaju uslužno. Oni mogu uživati u deljenju saveta ili samo da budu tu da podrže svog partnera kada prolaze kroz težak period.

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Takođe, tamo gde su Ribe u početku možda bile stidljive, možda će im biti mnogo ugodnije da podele svoja osećanja i otvore se u vezi sa svojom nesigurnošću bez potrebe za toliko uveravanja druge osobe.