Rakovi su negovatelji zodijaka i vole da neguju bliske odnose.

Međutim, obično drže svoje karte blizu grudi i može proći neko vreme da se potpuno otvore i budu zadovoljni sa kim se zabavljaju. Da bi nastavili da viđaju nekoga, oni moraju da osete tu dublju emocionalnu vezu. U nastavku saznajte kako je zaista izlaziti sa Rakom.

Sa kim su Rakovi najkompatibilniji?

Rakovi će najverovatnije uživati u društvu Jarca i Bika. Oba ova zemaljska znaka imaju dosta stabilnosti u svojim životima i dosledni su, a to su osobine koje Rak želi u svom partneru. Bik je u stanju da razume Rakove introvertne sklonosti i možda oboje vole da se opuštaju kod kuće.

Pročitajte i ovo: VENERA U KONJUNKCIJI SA URANOM, glamurozni ljubavni i društveni život

U međuvremenu, Jarac je znak suprotan Raku, tako da mogu postojati važne lekcije koje oboje mogu naučiti jedan od drugog. Rak može pomoći Jarcu da razvije svoju osetljivu, emocionalnu stranu, dok Jarac može pomoći Raku da pronađe strukturu u svom životu i radi ka konkretnim ciljevima.

Pročitajte i ovo: MERKUR U KONJUNKCIJI SA URANOM, genijalne ideje i oštra intuicija

Drugi kardinalni znak, Vaga, takođe se može osećati kao kod kuće sa partnerom Rakom. Vage su veoma fokusirane na razvoj bliskih odnosa i vole da imaju nekoga u blizini za savet i podršku. Verovatno vole koliko je njihov partner Rak pažljiv, i njih dvoje su u stanju da mirno prebrode sve sukobe koji se mogu pojaviti.

Zašto Rakovima može biti tako teško izlaziti na sastanak?

Rakovi su u početku sramežljivi i možda će im biti teško reći da li im se uopšte sviđate. Slično njihovoj maskoti, raku, može proći neko vreme da Rak u potpunosti izađe iz ljuske i pokaže svoju pravu ličnost.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA URAN: Borba Titana u nama – projektovanje unutarnjih želja u sukobe

Strpljenje je ključno kada izlazite sa Rakom. Ovaj osetljivi vodeni znak takođe mrzi sukobe, tako da mogu biti pomalo pasivni ako su uznemireni. Rak može očekivati da im čitate misli i da znate zašto mu smetaju, tako da je važno da se pobrinete da uvek postoji otvorena komunikacija u vezi.

People photo created by marymarkevich - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Kako je izlaziti sa Rakom?

Rak treba da zna da postoji sigurnost u vezi, tako da obično ne voli povremene sastanke ili zabavljanje sa više ljudi odjednom. Oni više vole da neguju dublje, emocionalne veze, što je deo zašto bi u početku mogli biti malo oprezni. Moraju da budu sigurni u nekoga pre nego što daju svoje srce.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Rakovi su takođe tradicionalni kada su u pitanju izlasci, i možda vole da ih jure kako bi znali da se drugoj osobi prvo sviđaju.

Međutim, kada budu ozbiljniji prema nekome, vole da imaju prijatne filmske večeri kod kuće i da se upuštaju u intimne razgovore. Oni su odlični slušaoci i često će se umešati sa zaista korisnim savetima.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Međutim, oni imaju tendenciju da izbegavaju velike grupne izlete, pa će možda želeti da vas upoznaju samo sa svojim najbližim prijateljima i porodicom.

People photo created by pressfoto - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Koje znakove Rak treba da izbegava?

Rakovi će se najverovatnije sukobiti sa vatrenim znacima, Strelcem i Ovnom.

Strelac voli da putuje svetom i imaju tendenciju da postanu nemirni i potrebna im je stalna promena pejzaža. Ovaj način života verovatno nije toliko privlačan Raku, jer vole da budu blizu porodice i imaju udoban dom u koji se mogu vratiti.

Pročitajte i ovo: MARS U RAKU –  50 nijansi Crne

Ovan je još jedan znak visoke energije koji voli da neprestano pokreće nova iskustva. Ovan takođe može da bude veoma direktan i da nije baš svestan osećanja drugih ljudi, što bi moglo da protrlja Raka na pogrešan način. Rak bi mogao na kraju biti povređen i uvređen grubošću znaka Ovna.

Pročitajte i ovo: SADE SATI – Sedmogodišnji tranzit Saturna preko Meseca

Još jedan znak sa kojim Rak može naići na izazove je Vodolija. Vodolija je veoma nezavisna i potrebna joj je određena količina prostora i slobode. Rak voli da se oseća blisko sa svojim partnerom i daje sve od sebe kako bi se brinuo o ljudima, ali Vodoliji će možda smatrati da je njihovo ponašanje pomalo privrženo i samo će se povlačiti dalje.

Kakvi su Rakovi kada su zaljubljeni?

Jednom kada budu sigurni u svoje emocije prema nekome, Rak će biti all in sa drugom osobom. Oni će se osećati kao kod kuće sa vama, a mogli bi da budu mnogo više naklonjeni i ljubazniji.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL NEPTUN, osetljiva čula i duhovna otvorenost

Vole da se brinu o svom partneru i izuzetno su nežni, pa će se potruditi da se osećate dobro. Možda planiraju velike romantične gestove, kao što su priređivanje večere uz sveće ili organizovanje zajedničkog vikenda. Još jedan siguran način da saznate da su zaljubljeni je kada počnu da vas pozivaju da upoznate ne samo njihove roditelje, već i celu njihovu širu porodicu.