Lav je horoskopski znak povezan sa romansom, tako da ne čudi što Lavovi vole ideju da su zaljubljeni.

Međutim, možda će morati da rade na razvoju boljih partnerskih veština, jer mogu biti toliko fokusirani na sebe.

Lavovi takođe moraju da nauče kako da izraze svoja osećanja prema ljudima, a da ne budu previše zahtevni ili da se plaše da bi druga osoba mogla da ode. Saznajte kako je zaista izlaziti i biti u vezi, braku sa Lavom u nastavku.

Sa kim su Lavovi najkompatibilniji?

Lavovi teže ka drugim fiksnim znakovima, Škorpiji i Vodoliji. Škorpije razumeju Lavovu potrebu za lojalnošću i oboje žude za velikim intenzitetom kada se zabavljaju sa nekim.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – uzavrela strastvena priroda

Škorpija je veoma crno-bela o tome koga žele da upoznaju i puste u svoj život, a Lav obično oseća isto. Ako tamo nema te strasti, radije se ne bi trudili. Lav i Škorpija imaju stavove u kojima su ili svi za ili potpuno protiv nekoga, tako da bi moglo biti teško rastaviti ovaj par.

Pročitajte i ovo: Osam razloga zašto treba da se zabavljate sa Škorpijom! I zašto baš osam

U međuvremenu, Vodolija može imati osobine kojima se Lav divi, kao što je prirodan život u društvenom okruženju i dobre liderske veštine. Pošto su ova dva znaka suprotna, Lav se može osećati kao da je našao svoju drugu polovinu u partneru Vodoliji. Vodolija pomaže Lavu da pomeri fokus sa sopstvene lične drame i podstiče ih da razmišljaju o budućnosti u širem smislu.

Pročitajte i ovo: Osam razloga zašto treba da se zabavljate sa Škorpijom! I zašto baš osam

Konačno, Lav se prirodno slaže sa Ovnom, jer oboje vole uzbuđenja i avanture. Ova dva vatrena znaka mogu se hraniti optimističnom energijom jedni drugih i biće spremni za isprobavanje novih iskustava i zajedničko preuzimanje rizika.

Zašto Lavovima može da bude tako teško da izlaze na ljubavne sastanke?

Lavovi poprilično vole da pričaju o sebi i mogu da se fiksiraju na sopstvene probleme, a da nisu svesni da i druga osoba može imati problema sa kojima se oni susreću. Lavovi mogu delovati kao zaokupljeni sobom, jer obično pronađu način da uvek vrate razgovor na njih i kako se određena tema odnosi na njihov život.

Pročitajte i ovo: Ljubavne i seksualne potrebe VODOLIJE

Pored toga, Lavovi mogu biti veoma dramatični, tako da mogu da razbiju male nesuglasice van proporcija ili da se nadmudriju kada im ne uspe.

Santorini photo created by lookstudio - www.freepik.com
foto by lookstudio – www.freepik.com

Kako je izlaziti sa Lavom?

U početku, Lavovi mogu da budu rezervisani prema svojim osećanjima prema nekome. Imaju veliki strah od odbijanja, pa bi možda voleli da sačekaju da im ljubav prvo pošalje poruku i povuče sve poteze.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja VODOLIJE

Lavovima je potrebno mnogo uveravanja i pažnje u početnim fazama zabavljanja. Takođe, očekuju da će biti impresionirani, pa će možda više voleti da budu odvedeni u lepe restorane ili da njihov partner mnogo razmišlja o svojim planovima.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Intenzivna strastvenost

Jednom kada Lav odluči da mu se neko sviđa, on je u tome na duge staze. Izuzetno su lojalni u svojim odnosima i mogu obasipati drugu osobu pažnjom. Ponekad su čak i pomalo posesivni, a zauzvrat će očekivati istu količinu truda od svog partnera.

Koje znakove Lav treba da izbegava?

Lav i Blizanci možda nisu najbolji spojevi. Blizanci su često promenljive ćudi, što može da deluje kao da su neodlučni o tome šta žele i moglo bi im trebati neko vreme da se privole i posvete (samo) jednoj osobi.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RIBAMA

Lav nema vremena za igranje igrica i neće tolerisati svoju simpatiju da razgovara sa drugim ljudima u isto vreme. Lako bi mogli postati frustrirani nedostatkom pažnje od strane Blizanaca. Sa druge strane, Lavovi su dosadni i naporni Lavovima na duge staze, što Lavove žestoko frustrira. Previše ega u jednoj osobi čak i za tolerantne Blizance.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o RIBAMA koje samo RIBE znaju 

Bik je još jedan znak sa kojim Lavovi mogu iskusiti napetost. Iako su Lav i Bik oboje fiksni znakovi, često se mogu sudarati glavom. I Lav i Bik su veoma uporni, i kada se odluče za nešto, obično neće odustati. Ako bi se pojavili problemi sa ovim parom, bilo bi teško za bilo koga da napravi kompromis. Oboje žele da budu u pravu, ali to bi moglo da dođe po cenu njihove veze.

Couple home photo created by DCStudio - www.freepik.com
foto by DCStudio – www.freepik.com

Kakvi su Lavovi kada su zaljubljeni?

Kada se Lav zaljubi, želeće da ceo svet zna za to. Često mogu objavljivati slike svog partnera na društvenim mrežama ili pronaći način da ih iznesu u svakom pojedinačnom razgovoru. Želeće da razgovaraju o svom odnosu sa onim ko bude slušao.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BIKOM

U stvarnoj vezi, oni mogu odjednom biti mnogo otvoreniji i iskreniji u pogledu svojih osećanja. Tamo gde su u početku možda bili malo stidljivi, sada mogu da nose svoje srce na rukavu i da budu super nežni.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BLIZANCIMA

Lav će takođe učiniti svog partnera svojim prioritetom i potruditi se da uradi promišljene stvari za drugu osobu.