Jarac izlazi na sastanke sa namerom i možda ne voli da se zabavlja nečim što je veoma ležerno ili očigledno ne vodi nikuda.

Jarac uvek razmišlja o tome šta sledi, tako da mogu izlaziti samo sa ljudima sa kojima bi se mogli videti godinama u budućnosti. Takođe su veoma ambiciozni i mogli bi da budu privučeni partnerima istomišljenika koji imaju isti unutrašnji nagon za uspehom.

Jarac se drži visokih standarda, ali može na kraju da izvrši isti pritisak na svog partnera. Možda će morati da rade na tome da budu saosećajniji i empatičniji prema drugima, umesto da se fiksiraju na svaku manu osobe sa kojom se trenutno zabavljaju.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

People photo created by cookie_studio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Sa kim je Jarac najkompatibilniji?

Jarac i Rak imaju tendenciju da se dobro slažu. Rak je znak suprotan Jarcu, tako da oni mogu posedovati kvalitete koje bi Jarac želeo da iskoristi u sebi. Rak je veoma negovan i darivan, i možda će uspeti da istakne Jarčevu skrivenu osetljivu stranu.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa JMČ

Kada je Jarac pod stresom zbog dugog dana na poslu, Rak je u stanju da im ponudi emocionalnu podršku i može ih podstaći da razgovaraju o svemu što im je na umu. Oba ova znaka mogu takođe voleti mogućnost izgradnje stabilnog doma i zajedničkog porodičnog života.

Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake

Devica je još jedan znak koji bi prirodno mogao da privuče Jarca. Oba ova znaka vole da sve planiraju i razumeju potrebu jedni drugih za organizacijom. Jarac će možda ceniti koliko je Devica pažljiva prema detaljima, a Devica će zauzvrat voleti kako Jarac uvek drži svoju reč. Međutim, možda će morati da budu oprezni da ponekad ne budu previše kritični jedni prema drugima.

Pročitajte i ovo: Mars u Biku – grabi, juriša i osvaja polako

Konačno, Ovan je još jedan dobar par za Jarca. Oba ova znaka su živi oganj i mogu inspirisati jedni druge da jure svoje ciljeve i preduzmu akciju u svojim životima. Jarac će možda imati mnogo toga da nauči iz Ovnovog optimizma i sposobnosti da sa samopouzdanjem uskoči u nova iskustva.

Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Saturn – istrajnošću do ostvarenja cilja

Jedina oblast u kojoj se ovo dvoje može sukobiti je kada oboje žele da budu lideri ili da imaju poslednju reč u nečemu.

Love photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Zašto Jarčevima može biti tako teško da izlaze na sastanke?

Jarac pristupa zabavljanju veoma ozbiljno i možda odmah traže posvećenost. Možda će im biti teško da izlaze i uživaju u upoznavanju nekoga, jer moraju da znaju da li veza ide negde na duži rok.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Jarac takođe može biti veoma kritičan prema ljudima sa kojima izlazi, ali to može biti da prikrije sopstvenu nesigurnost u vezi. Pored toga, ne puštaju druge blizu često kada se osećaju ranjivo, i mogu izgledati uzdržano, distancirano i hladno za svakoga ko ih ne poznaje dobro.

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Kada izlazite, takođe može biti teško reći da li je Jarac uopšte zainteresovan, jer nisu najbolji u tome da budu otvoreno privrženi i emotivni.

People photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Kako je izlaziti sa Jarcem?

Jarac voli da ima zacrtan plan za narednih nekoliko godina svog života, tako da kada se zabavljaju sa nekim mogu uživati u razgovoru o budućnosti sa svojim partnerom. Moraju da znaju da veza ide negde i da svo njihovo vreme i energija neće biti izgubljeni.

Pročitajte i ovo: Maligne bolesti u horoskopu

Jarac voli da oseća da ima sve pod kontrolom, tako da može biti osoba koja planira većinu sastanaka ili putovanja sa nekim. Žele da sve bude savršeno, pa mogu da rezervišu mnogo unapred.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Jarac je takođe ljubitelj tradicije, tako da kada je veza nova, možda će želeti da osoba sa kojom se viđaju podigne slušalicu i nazove je ili zamoli da izađu nekoliko dana unapred.

Background photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Koje znakove Jarac treba da izbegava?

Škorpija i Jarac se mogu suočiti sa nekim borbama za moć kada su zajedno. Oboje imaju veoma kontrolišne strane, tako da bi mogli da se svađaju oko toga ko će biti glavni.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa JMČ

Ako će ova veza funkcionisati, oboje treba da se odreknu svoje moći i da s vremena na vreme puste drugoj osobi da ima svoj put. Sa vedrije strane, oba ova znaka su žestoko lojalna, pa je možda lako duboko se posvetiti jedno drugom.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu u srcu nosi sve tragične ljubavi iz prošlosti

Vodolija je još jedan znak koji Jarac možda ne razume u potpunosti. Vodolija uopšte ne voli poštovanje pravila i tradicije, što može malo odvratiti Jarca. Jarac možda ne razume Vodolijinu neobičnost i njihovu potrebu da budu drugačiji.

Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Saturn – istrajnošću do ostvarenja cilja

Nijedan od ova dva znaka ne greši; oni jednostavno imaju veoma različite poglede na život. Jedna osobina koju Jarac i Vodolija dele je da su oboje veoma strogi prema sebi. Oni mogu da ispolje međusobne sklonosti samokritičnosti i mogli bi da se osećaju kao da oboje nikada ne rade dovoljno u vezi.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

People photo created by pressfoto - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Kakav je Jarac kada je zaljubljen?

Kada se Jarac zaljubi u nekoga, može pokazati svoju stranu koju drugi retko vide. Mogu se otvoriti o svojim slabostima i neće se plašiti da pokažu kako se osećaju.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Pošto Jarac toliko ozbiljno shvata posvećenost, kada odluče da budu sa nekim, to znači da su svi uključeni i da će učiniti sve što je potrebno da veza funkcioniše. Jarac ne radi često spuštanje garda i opreza u vezi sa nekim, pa kada to čine, to ima veliku težinu.