Oni rođeni u horoskopskom znaku Device obično znaju tačno šta žele, a kada je reč o zabavljanju, neće se smirit sve dok ne pronađu partnera koji ispunjava njihove specifične kriterijume.

Međutim, ponekad mogu biti previše kritični prema ljudima sa kojima izlaze, ili se previše trude da promene drugu osobu. Devica uči kako da bude osetljivija i otvorenija u svojim odnosima, umesto da bude zatvorena u početnim fazama upoznavanja.

U nastavku saznajte kako je zaista izlaziti i biti u vezi sa Devicom.

Technology photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto Rawpixel, Freepik.com

Sa kim su Device najkompatibilnije?

Ribe su znak suprotan Devici, tako da bi partner u Ribama imao osobine za koje Devica možda smatra da im nedostaju. Dok je Devica super pažljiva prema detaljima i voli sve da planira i analizira, Ribe su u stanju da pomognu Devici da bude emocionalno ranjiva.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Preko partnera u Ribama, Devica takođe može naučiti kako da bude saosećajna prema drugima, umesto da prigovara i kritikuje. Osim toga, i Devica i Ribe vole da čine i daju kome god su u vezi, tako da se neće osećati kao da samo jedna osoba ulaže sav trud.

Pročitajte i ovo: Venera u Devici – kad razum sretne ljubav

Devicom i Blizancima vlada Merkur, tako da ova dva znaka nikada neće ostati bez tema za razgovor kada su zajedno. Oni mogu da zabavljaju jedno drugo svojim brojnim idejama i oboje razumeju važnost dobre komunikacije u vezi. Devica nikada neće morati da brine da Blizanci neće odgovoriti na SMS na vreme.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda Algol, zavodljivi demon, najrazornija zvezda na nebu

Devica je takođe kompatibilna sa zemljanim znakom Jarcem. I Devica i Jarac su ambiciozni i uživaju u radu na uzvišenim ciljevima koje su sebi postavili. Jarac će se složiti sa Devičinom željom da prati redovnu rutinu i kao par će možda uživati u planiranju zajedničkih odmora ili u razgovoru o vremenskoj liniji gde svako želi da bude godinama od sada.

Zašto Devicama može biti tako teško izlaziti na sastanak?

Devica može biti veoma kritična ne samo prema sebi, već i prema ljudima koji su im najbliži. Oni su u stanju da vide skriveni potencijal u svima, ali ponekad mogu pomisliti da im je dužnost da „poprave“ osobu sa kojom se zabavljaju. Moraju da shvate da su jedini problemi na kojima bi trebalo da pokušavaju da rade njihovi sopstveni.

Pročitajte i ovo: Sade sati, jedan od najvažnijih Saturnovih uticaja

Devica takođe voli da ima kontrolu i voli da organizuje svoj život na vrlo specifičan način. Može biti izazovno imati hladan, opuštajući dan sa Devicom, jer oni imaju potrebu da uvek rade nešto produktivno ili korisno. Oni mogu da projektuju mnogo nervozne energije ili na kraju preterano razmišljaju o svemu.

Kako je biti u vezi sa Devicom?

Na početku veze, Devica će želeti da se kreće polako. Potrebno im je neko vreme da u potpunosti veruju nekom drugom i oni će svoje karte držati blizu grudi, radije da druga osoba započne slanje SMS-a ili da traži da ide na sastanak. Definitivno je potrebno neko vreme da Devica otkrije svoja prava osećanja.

Pročitajte i ovo: Na šta treba obratiti pažnju kod nepovoljnih aspekata Venere i Plutona

Kada Devica odluči da im se neko sviđa, to je obično prilično ozbiljno. Devica se ne obavezuje samo na bilo koga, i vole da znaju da veza služi svrsi i da ima potencijal za dugoročnu budućnost pre nego što se odluče. Jednom kada budu u vezi, zapamtiće svaki mali detalj o osobi sa kojom se zabavljaju. Devica nikada neće zaboraviti godišnjicu ili rođendan svog partnera, a mogu se potruditi da za svaki događaj urade nešto posebno.

Foto Vil Son

Koje znakove Devica treba da izbegava?

Devici je možda teško da razume odakle Vodolija dolazi. Vodolija je slobodan duh koji voli da donosi odluke po hiru i treba mu mnogo promena u životu da bi se osećao zadovoljno. Ovakav način života može delovati haotično i previše nepredvidivo za Devicu, a ova dva znaka mogu se sukobiti kada pokušavaju da smisle zajedničku budućnost.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate drugu kuću novca i materijalnih vrednosti

Još jedan znak sa kojim bi Devica mogla imati problema je Ovan. Kada Ovnovi imaju novu ideju, vole da odmah reaguju na nju i mogu postati nemirni i frustrirani kada im treba predugo da se slože. Ovan takođe može biti prilično otvoren, posebno kada su u pitanju njihova osećanja prema nekome. Devica može misliti da Ovan postaje malo jak i možda im se ne sviđa koliko je Ovan impulsivan u donošenju odluka.

Kakve su Device kada su zaljubljene?

Kada se Devica zaljubi, njihov stražar će konačno sići ​​i neće ih biti tako teško čitati. Devica pokazuje svoju ljubav kroz služenje, tako da će se veoma poklanjati svom partneru. Ako druga osoba ima loš dan ili prolazi kroz težak period, Devica će želeti da zna šta može da uradi da bi sve poboljšala. Oni takođe mogu voleti da s vremena na vreme obasipaju svog partnera malim neočekivanim poklonima.

Pročitajte i ovo: Lilit – Crni Mesec – najmoćnija manifestacija nesvesnog

Pošto su Device uvek korak ispred, želeće da prave planove za naredne mesece, pa čak i godine. Jednom kada budu super sigurni u nekoga, biće željni da razgovaraju o tome kuda se veza vodi na duge staze.