Blizanci obično nemaju najbolju reputaciju kada je reč o zabavljanju i partnerskim odnosima.

Pošto imaju tendenciju da budu takvi u sopstvenim glavama, često je teško pročitati ko su Blizanci zaista.

Ono što većina možda ne zna o ovom brbljivom vazdušnom znaku je da su inteligentni, odlični komunikatori i da mogu da se drže u gotovo svakoj društvenoj situaciji. U nastavku saznajte kako je zaista izlaziti sa Blizancima.

Sa kim su Blizanci najkompatibilniji?

Blizanci su prirodno privučeni znaku suprotnom od njihovog, a to je Strelac. Dok se Blizanci tako često zaokupljaju najsitnijim detaljima ili ih lako ometa sledeća nova stvar, Strelac može pomoći Blizancima da se povuku i sagledaju širu sliku života. Strelac nudi optimizam i svetsku mudrost, što su osobine kojima se Blizanci mogu diviti i žele da se otelotvore.

Pročitajte i ovo: Ljubav preko interneta – kako da smuvaš partnera preko društvenih mreža

Pored toga, Blizanci takođe uživaju u društvu svojih kolega vazdušnih znakova, Vage i Vodolije. Kada se nađu sa bilo kojim od ovih znakova, nikada ne dolazi do neprijatne pauze u razgovoru, i zabavljaju jedni druge brzim, uzastopnim šalama. Oni takođe mogu voleti da analiziraju i kritikuju sve i svakog oko sebe.

Zašto Blizancima može biti tako teško izlaziti na sastanak?

Blizanci vole da se bave mnogim različitim interesovanjima odjednom, tako da prirodno isto važi i za njihov život u vezi. Možda će voleti da često drže svoje opcije otvorene, tako da mogu biti malo neobavezni. Ako želite da se skrasite i odmah postanete ozbiljni sa nekim, možda ćete imati poteškoća u tome sa Blizancima.

Pročitajte i ovo: Kako zainteresovati drugu osobu za sebe na društvenim mrežama

Njihovo mišljenje se može menjati iz dana u dan o tome koliko im se sviđate, a ako nađu nekoga ko im je draži, mogli bi brzo da pređu na nekog novog.

Beach people photo created by Drazen Zigic - www.freepik.com
foto by Drazen Zigic – www.freepik.com

Kako je izlaziti sa Blizancem?

Kada izlazite sa Blizancima, trebalo bi da budete spremni da se često družite sa njihovim prijateljima. Blizanci održavaju aktivan društveni život i vole da su stalno u pokretu, u interakciji sa drugim ljudima. Takođe vas mogu zabaviti svojim stalnim nizom komentara.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim čvorom

Pored toga, Blizanci lako postaju nemirni i moraju da zaokupe svoj um, pa bi mogli da vole sastanke koji uključuju knjižare, muzeje ili posetu obližnjem gradu tokom dana.

Foto Vil Son

Koje znakove Blizanci treba da izbegavaju?

Blizanci će se najverovatnije sukobiti sa Jarčevima. Pošto Blizanci vole da ostanu otvoreni za promene i mogu imati različita mišljenja iz dana u dan, ovo bi moglo biti frustrirajuće za Jarčeve, koji uvek imaju postavljen petogodišnji plan. Jarčevi vole strukturu i sledenje tradicije, dok Blizanci vole slobodu da se ponašaju po volji, što otežava ovom paru da se dogovori o zajedničkoj budućnosti.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

Blizanci i Škorpije su još jedan težak spoj. Škorpije vole svoju privatnost i vole da vode veoma emocionalne i duboke razgovore sa ljudima. Nasuprot tome, Blizanci obično vole da razgovor bude lagan i veseo. Intenzitet Škorpije može se osećati neprikladno u većini društvenih funkcija Blizanaca.

Kakvi su Blizanci kada su zaljubljeni?

Kada se Blizanci zaljube, oni će glasno govoriti o svojim osećanjima. Reči potvrde su njihov jezik ljubavi, pa će želeti da često pričaju o tome koliko vas obožavaju. Oni takođe mogu biti željni da vas upoznaju sa svakim od svojih prijatelja i želeće da ih vide u gradu kao par.

Pročitajte i ovo: Mars u Škorpiji, najstrastveniji i najhladnokrvniji

Da li je istina da su Blizanci neverni?

Samo ako nisu (previše) zainteresovani i zaljubljeni. Kada se Blizanci zaljube i kada zaista vole nekoga, nema vernijih partnera od njih. Do sledeće prilike.