Kako ih zavesti…

Uvek pokušajte da održite igru zanimljivom za svog partnera Blizanca.

Uvek budite otvoreni i puni razumevanja prema njemu, čak i ako njegov provokativan stav ponekad može biti prilično dosadan.

Pokušava da vas okruži misterioznom aurom kroz stavove koji su i zavodljivi i dvosmisleni, znak Blizanaca voli da juri svoj plen i snažno ga privlači misterija.

Spremite se da čujete njegove beskrajne priče, znak Blizanaca voli da priča i želi partnera koji zna da obrati pažnju na njega.

Tokom seksualnog čina budite vešti telom, ali i uzbudljivi umom. Znak Blizanaca će se potpuno prepustiti u ruke onih koji znaju kako da podstaknu njegovu radoznalost čak i na ovom polju.

Dajte svom partneru Blizancu slobodu koja im je toliko potrebna, kao odgovor možda ćete pronaći osobu sposobnu da proširi vaše mentalne vidike.

Uvek održavajte svoj entuzijazam na visokom nivou i uvek budite spremni i efikasni. Dosada je komponenta koja će vas sigurno udaljiti od partnera Blizanca.

Izbegavajte…

Ne pokušavajte da ugušite njihovu provokativnu i nestašnu prirodu. Znak Blizanaca je veoma društven, ali to ne znači da su i neverni. Njihova komunikacija je generalno flertuozna, i to zna da zavara njihove partnere.

Nikada ne dovodite u pitanje njihove inicijative ili projekte, a pre svega ne pokušavajte da se mešate u njihove mentalne razrade.

Ne budite previše tradicionalni, znak Blizanaca voli iznenađenja i znaće da vam uzvrati neobuzdanom senzualnošću.

Ne zanemarujte svog partnera Blizanca previše, on voli da se oseća željenim i da ga leče u belim rukavicama.

Nemojte da kažete svom Blizancu da više ne flertuje. Blizanci su leptir druželjubive prirode i nikada neće razumeti zašto pokušavate da potisnete njihove instinkte.

Biti loš sagovornik ili loš slušalac. Blizancima lako dosadi i možda neće želeti da odlažu razgovor za drugi put.

Ne postavljajte hiljadu pitanja svaki put kada Blizanci imaju ideju. Ne cene upade u njihove procese mentalne obrade.

Budite previše iznenađeni – mogli bi da donesu hranu, malo krekera i neke novine (telefon, tablet, lap top) u krevet pored vas dvoje.

Drži Blizanca na zemlji. Mogu da ti skliznu iz ruku kao srebro.