Krenuli ste na sastanak? Želite da mu napišete neku poruku? Nesigurni ste i ne znate o čemu da pričate sa njim (njom)? Možda planete mogu da vam pomognu i da vas inspirišu!

Pokušajte da se usaglasite sa njim, jer kako kažu: „Kako gore, tako i dole.“

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House
Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Obratite pažnju na položaj Meseca i Venere za dati period, kao i na aspekte koje ove dve planete prave sa drugim planetama, a informacije o položaju planeta možete lako dobiti preko interneta. prepoučujem vam da odete na sajt Signs by Stars, na kojem ćete pronaći precizne informacije o položaju planeta za svaki mesec.

Mesec predstavlja atmosferu koja je oko nas, dok nam Venera govori o uživanju i zadovoljstvu.

U slučaju da je akcenat na komunikaciji i razgovoru sa partnerom, onda obratite pažnju i na Merkura. Ako je akcenat na strasti i avanturi, potražite i Marsa, dok ako želite promene, obratite pažnju na Urana i Marsa.

astronomical-clock-226897_1280Kada je Mesec u Ovnu, to je dobar odabir vremena za nova emotivna iskustva, kontakte i početke, jer je emotivno raspoloženje dinamično, spremno na delovanje i akciju.

Mesec u Biku ukazuje na stabilnu i mirnu atmosferu i ovo je povoljan trenutak da kroz intimne odnose osetite sigurnost i postojanost, naravno, ako Mesec nije nepovoljno aspektovan posebno od strane Marsa, Saturna i Urana.

Mesec u Blizancima ukazuje na raspoloženje i otvorenost za komunikaciju, pa kroz mentalno povezivanje i priču, možete osetiti povezanost sa partnerom.

Dok Mesec u Raku ukazuje na period kada je akcenat na privatnom i intimnom druženju i ovo je odlično vreme da u takvoj atmosferi osetite emotivu stabilnost.

Mesec u Lavu je poželjan onda kada želite da pokažete partneru toplo i velikodušno raspoloženje i predstavlja dobar odabir vremena da kroz takvu atmosferu postanete emotivno stabilniji, dok Mesec Devici predstavlja povoljan trenutak za praktičnim prilagođavanjima i ovo je povoljan momenat za analiziranje osećanja, kao i vašeg intimnog odnosa.

Kada je Mesec u Vagi, to je dobar odabir vremena da u intimnom odnosu reagujete objektivno i sa jakim smislom za pravednost, a emocionalni mir se pronalazi postizanjem ravnoteže i sklada u međusobnom odnosu. Dok Mesec u Škorpiji, predstavlja povoljan period da kroz intimni odnos osetite najdublja osećanja, podstaknuti tajnovitošću, provokacijama i izazovima.

Mesec u Strelcu, predstavlja dobar period da se što više približite partneru i postanete intimniji, ali kroz vedrije i optimističnije raspoloženje, dok Mesec u Vodoliji reaguje nepredvidljivo i ovo je povoljno vreme za uključivanje u društvo, gde možete osetiti  emocionalnu usmerenost.

Mesec u Ribama je dobar odabir vremena da se intimnije približite partneru, jer se reaguje sažaljivo, idealistički, nežno i saosećajno, dok se u intimnoj vezi možete lako uklopiti u promenljive situacije.

astronomical-clock-408306_640Ako se tranzitna Venera nalazi u znaku Ovna, to može biti dobar odabir vremena za strasnu ljubavnu avanturu, kao i povoljan trenutak za zavođenje.

Ako je Venera u Biku, to je dobro vreme da uživate u ljubavnom sastanku otvarajući sva čula koja imate, kao i za susret na nekom mestu koje je prijatno i udobno, dok Venera u Blizancima predstavlja dobar odabir vremena da kroz razgovor i putovanja doživite zadovoljstvo sa partnerom.

Ako je Venera u Raku, onda gledajte da zakažete susret ili sastanak u nekoj privatnoj i intimnoj atmosferi, kao što je, na primer, vaše privatno gnezdo, dok Venera u Lavu ukazuje na povoljno vreme za izlazak sa partnerom na neko mesto, koje će vam pružiti dobru zabavu. Ako je Venera u Devici, onda gledajte da sastanak isplanirate i razradite do detalja, a da na sastanku ili u prvom kontaktu budete vođeni razumom i logikom.

Venera u Vagi je dobar odabir vremena da izađete sa partnerom u javnost, držeći ga pod ruku ili da odete na neko kulturno dešavanje, kao, na primer, na koncert, modnu reviju, promociju lepih predmeta, izložbu slika i sl.

Venera u Škorpiji ukazuje na strast i izazov, tako da je ovo dobro vreme za seksualni kontakt, kao i izazovno ponašanje pri prvom kontaktu i doživljaj bliskosti kroz provokacije.

Ako je Venera u Strelcu, onda je ovo povoljan period za kontakt sa osobom koja vam se dopada, a koja nije blizu vas, već je, na primer, u inostranstvu, kao i za putovanje sa partnerom, što vas može još jače zbližiti. Kada je Venera u Jarcu, to je dobar odabir vremena za kontakt sa zrelijim i ozbiljnim osobama, koje u vama mogu pokrenuti simpatiju i kontakte, kao i susret sa nekom osobom iz prošlosti, a uživanje i zadovoljstvo je povezano sa osećajem sigurnosti.

Venera u Vodoliji reaguje suprotno, odnosno, ukazuje na povoljan period za ljubavne avanture, eksperimentisanje i uvođenje nekih novina i promena, koje će podstaći veće uživanje i zadovoljstvo. Ako je Venera u Ribama, to može ukazivati na povoljan period da stupite u bliski kontakt sa osobom o kojoj ste dugo sanjali i maštali, kao i za romatičan susret i trenutke ispunjene nežnošću i blagošću.

prague-226898_640Kada je Merkur u Ovnu, to je dobro vreme za incijativu, odnosno, prvi kontakt sa osobom prema kojoj imate simaptije. Ako je Merkur u Biku, onda je dobro vreme da razgovrate sa partnerom o umetnosti, lepoti, estetici, muzici i svemu onome što može pokrenuti vaša čula. Ako je Merkur u Blizancima, dobro je vreme za laganu i lepršavu komunikaciju, dok Merkur u Raku ukazuje na dobar odabir vremena za komunikaciju o emocijama, intimnim doživljajima, pokretanje razgovora o potomstvu ili formiranju porodice. Kada je Merkur u Lavu, to je dobro vreme za komunikaciju u kojoj ćete stavljati akcenat na lične potrebe. Ako je u Devici, onda je povoljan period za komunikaciju o nekim svakodnevnim okolnostima koje prate vašu vezu, kao i o praktičnim pitanjima.

Merkur u Vagi ukazuje na povoljno vreme za rešavanje problema, jer je Merkur u ovom znaku diplomatičan i teži kroz razgovor skladnim i harmoničnim rešenjima. Ako je Merkur u Škorpiji, dobro je vreme za komunikaciju u kojoj možete rešiti eventualne krize u vezi, tako što ćete kroz razgovor ući u srž i suštinu problema, dok Merkur u Strelcu ukazuje na povoljan trenutak da se kroz komunikaciju približite partneru tako što ćete kroz priču i razgovor uneti vedrinu, optimizam i dobro raspoloženje, pa i pokrenuti filozofske i duhovne teme.

Merkur u Jarcu je dobar odabir vremena za prvi kontakt koji će biti ozbiljan, kao i za komunikaciju u kojoj možete rešiti neke konkretne probleme, koji se vuku iz prošlosti, dok Merkur u Vodoliji ukazuje na dobar odabir za prve kontakte preko Interneta, Facebooka, Skype-a, kao i za razgovor o nekim promenama koje mogu stabilizovati vezu. Kada je Merkur u Ribama, to je dobro vreme za komunikaciju u kojoj možete osetiti blisku i emotivnu povezanost.

Naravno, mnogo zavisi i od toga kako su vašem horoskopu položene natalne planete.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.