Jupiter se nalazi na 29° Vodolije. Čeka svoje finale. A potom i reprizu. Jupiter ulazi na kratko u znak Riba, gde će provesti leto.

U decembru konačno ulazi u znak Riba, bez vraćanja u znak Vodolije. Imamo prilike da odahnemo ispod svega. Od svega. I da sve predahne od nas. U 12. mesecu ćemo opet. Iznova. Kao i tokom leta. Potvrditi nepotvrđeno.

Sanja Paraminski, astrološkinja

Iza nas su dani jeza. Strahova. Blokada. Dani samoće. Dani teških progovaranja. Dani odlazaka i poslednjih pozdrava. Dani u kojima su sve ratne sekire zakopane duboko u telu. U nama. Dramatične vesti i zaokreti. Naši glasovi u grlu zapeti kao tempirane bombe. Svašta je odjeknulo u nama. Istinski. Ogoljeno.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Da li su zaista naše veze kvaliteti kakve očekujemo. Da li su naše porodice samo stranci. Da li smo zaživeli sami unutar svoje priče ili čekamo odobravanja.

Da li je vreme isteklo nama. Njima. Odnosima. Pričama koje nosimo. Vraćali smo se u prošlost. Na stara mesta. Ljude. Radnje. Setno. Sa uzdahom. Misaono.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Odvojili smo svoje kosture i kosti i kožu i trup koji nas nosi i zagledali se u sve u nama. Više nije pitanje u čemu smo uspeli ili nismo. Jesmo li podbacili. Jesu nas stresovi samleli. Jesmo se promenili?

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Neki ljudi ostaju u svojim okovima, neki ih rastrgaju. Jesmo li kvalitetni produžetak naše loze. Jesmo li kvalitetni partneri. Jesmo li dobri prijatelji..komšije. Neznanci. Više to nije pitanje. Važno je samo jesmo li uspeli? Kao Ljudi. Kao ljubav. Kao ispravnosti. Vreme će odgovoriti.