Saturn, gospodar reda i pravila, nastavlja tranzit kroz znak Jarca. Za vreme ovog tranzita, pripadnici znaka Jarca nalaze se u periodu ličnog sazrevanja.

Ovo je period u kojem treba ispuniti teške zadatke, obezbediti materijalna dostignuća, postaviti profesionalne ciljeve, ali može dolaziti i do poteškoća ili određene faze društvene izolacije.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Možete biti stimulisani radom i materijalnim ciljevima, željom da steknete odgovornost, a čime ćete povećati svoj kapacitet za samodisciplinu. Prilike i okolina daju šanse da se organizujete i okrenete ka budućnosti, uz fokusiranje na praktična pitanja.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Za mlade ljude ovo je period kada se pokreću pitanja zrelosti, a za starije ljude, pitanja starosti. Sa ovim tranzitom postaje se svesniji konačnosti života. Okolnosti i situacije neće biti uvek prijatne i može dolaziti do odlaganja, kašnjenja i napora.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Uporni i dosadni efekti Saturna donose reumatske bolove, osećaj smanjene vitalnosti, probleme sa kostima i zubima, a, takođe, i bavljenje pitanjima hrane i ishrane.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

I dalje su prisutne tendencije izolacije, jer Saturn kao planeta ograničenja, ne pomaže u odnosima. Međutim, mogu biti podržani profesionalni kontakti, dugoročni napori i lične ambicije. Tranzitni Saturn u Jarcu prolazi vašom prirodnom, prvom kućom i utiče na ozbiljnost i pad raspoloženja.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Osećaj da ste žrtva nepravedne sudbine može i dalje biti prisutan. Pojavljuju se problemi, odlaganja, prepreke i nedostatak mogućnosti. Nećete biti toliko otvoreni za druženja i zabave. Pitanja i poslovi koji su ostali nedovršeni sada u 2019. moraju biti završeni.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Tranzitni Pluton se i dalje nalazi u vašem znaku i još uvek su moguće duboke i radikalne transformacije. Okruženje vas primorava da otkrijete sve energije u potrazi za dubokom svrhom. Međutim, uz dodatni rizik mogu biti otkrivene malverzacije ili sve ono što ste na neki način skrivali i tajno radili.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

U emotivnom i ljubavnom životu treba pretresti prošlost, asimilirati prethodna iskustva i naučiti iz njih!

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

I dalje postoji potreba da se oslobodite sentimentalnog pristupa da biste se zatvorili u svoje kalupe, uverenja, stavove i navike.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

Napravite korak ka većoj zrelosti, čak i ako morate platiti cenu!

Tranzitni Jupiter biće u senci vašeg znaka, dakle, u prirodnoj dvanaestoj kući, pa izgleda kao da želi da vas u toku 2019. pripremi za novo rođenje.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

Od marta meseca osećaćete uticaj tranzitnog Urana iz znaka Bika. Ovo će verovatno biti početak većih želja za snažnijim emocijama i nekom vsrtom oslobađanja. Slobodno zamolite nekog drugog da vas iznenadi, pa ćete videti kako možete lako da poletite u pravcu nekih novih tokova koristeći svoje iskustvo.

Krenite da tražite nešto drugo i nešto novo, pa ćete nailaziti na neverovatne susrete, drugačije od onih koje obično privlačite. Prihvatite nova manervisanja i drugačiji pristup starim problemima.

Unesite promene u posao i uobičajena pravila ili način rada, koja su zatvorila i ograničila vaš prostor za delovanje.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.