Hiron simbolizuje našu najdublju ranu i seme duhovne transformacije.

Dok je prolazio kroz Ribe, bilo je potrebno probuditi istinu i duboko se udubiti u psihu, kako bi otkrili nesvesne misli i verovanja. Poslao nam je poruku da u ovom životu postoji mnogo više od onoga što vidimo.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Hiron u martu ulazi u progresivni i akciono orijentisani znak Ovna, u kojem ostaje sve do 2027. godine.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o osi Mesečevih čvorova Rak – Jarac

Da li će nam ovaj ranjeni iscelitelj udahnuti dah nezavisnijeg života, dok se bude kretao znakom Ovna?

Destruktivne, agresivne i ratoborne tendencije, koje se mogu povezati sa znakom Ovna, mogu biti uzrok reformi u narednom periodu, pružajući mogućnost za lično i kolektivno isceljenje.

Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Saturn – istrajnošću do ostvarenja cilja

Tranzitno kretanje Hirona u znaku Ovna može izazivati nagli porast bunta i protestnih osećanja, kao i odvajanje društva na dva suprotna tabora. Verovatno će se postaviti određeni trend između vlasti i masa.

Naravno, Hiron ima ideju „kako je unutra, tako je i spolja“.

Hiron u znaku Ovna trebalo bi da nas podstakne tako da svako od nas bude promena koju želimo da vidimo u svetu. Ali, potrebno je da idemo dalje sa više saosećajnosti, što je nasleđe koje nam ostavlja Hiron u Ribama.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu u srcu nosi sve tragične ljubavi iz prošlosti

Ovan je mesto slabosti za Hirona, jer Ovanu nedostaju diplomatski kvaliteti, tako da će biti tanka linija između rata i mira. Poznato je da Mars, kao vladar Ovna, ne voli da pravi kompromise.

Pročitajte i ovo: Mars u Biku – grabi, juriša i osvaja polako

Biće prisutna misao „samo je moj stav ispravan, dok je sve drugo pogrešno“. Biće vrlo teško da slušamo i prihvatimo kritiku drugih. Nedostatak objektivnog rasuđivanja može da vodi u situacije u kojima lako postajemo žrtve manipulatora, kojima je u cilju nametanje sopstvenog mišljenja.

Prema tome, očekujemo jedan „vruć period“ sa Hironom u Ovnu, u kojem će biti teže napraviti kompromise i pregovore i u kojem će svako insistirati na sopstvenim stavovima.

Pročitajte i ovo: Šta nam donosi Kineska godine žute zemljane Svinje

Ranjeni iscelitelj uvek otvara vrata, ali ovaj put to su vrata naših ličnih potencijala.

Biće prisutna tendencija da se odmah dobiju ili vide rezultati u aktivnostima koje preduzimamo. Međutim, Hiron u Ovnu razvija i kvalitete kao što su hrabrost, samopouzdanje, sposobnost donošenja brzih odluka i odlučnost.

Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake

Hiron u Ovnu predstavlja isceljenje našeg Ja, ega i samosvesti. To je vreme u kojem možemo dobiti priliku da saznamo ko smo. Zatim, vreme samoostvarenja i ulazak u novo razumevanje naše individulanosti i onog što nam je cilj.

Glavno pitanje Hirona u Ovnu je „ko sam ja?“

Pročitajte i ovo: Jupiter u Strelcu, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Hiron u Ribama dao nam je vremena da razmišljamo i kopamo malo dublje, dok će se u znaku Ovna baviti bržim i efikasnijim stvarima. Dok bude prolazio kroz Ovna imaćemo više šanse da pronađemo snagu i ustanemo, čak i kada se budemo osećali loše i povređeno.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Potrebno je pronaći svog unutrašnjeg ratnika.