Za Devicu, najuzbudljiviji deo seksualnog odnosa je predigra

U ambiciji ljubavi, znak Device ima stav koji je uvek pažljiv i usmeren ka potrebama partnera. Svako njeno ponašanje otkriva strastvenu i romantičnu prirodu koja se krije iza ozbiljnog izgleda ovog znaka: Devica voli da daje, ali istovremeno zahteva da se njen trud uzvrati istom merom.

Znak Device ima sposobnost da učini da se partner oseća posebnim u svakoj prilici, kako u javnosti tako i privatno. Ne toleriše se nikakva vrsta izdaje ili zavaravanja, odanost je osnovna vrednost u ljubavi kao i u životu.

Malo je verovatno da će Devičin život poremetiti takozvana “ljubav na prvi pogled”, u stvari ljubav je osećaj koji polako osvaja one rođene u ovom znaku.

Young couple photo created by svetlanasokolova - www.freepik.com
foto by svetlanasokolova – www.freepik.com

U početku je njegova pažnja usmerena na proučavanje potencijalnog partnera, njegovih kvaliteta, njegovih mana, svaki mali detalj se pažljivo ispituje. Jednom kada osvojite njegovo srce, možete biti sigurni u njegovu ljubav i dragocenu podršku.

Za znak Device, najuzbudljiviji deo seksualnog odnosa je predigra, faza u kojoj otkriva sav intenzitet svojih osećanja.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Kao i u svemu, čak i u seksualnoj sferi Devica obraća posebnu pažnju na detalje: ništa nije prepušteno slučaju, čak ni najbeznačajniji detalji.

Njena priroda orijentisana na zadovoljstvo drugih čini je posebno ranjivom na zahteve partnera, koji će, sa ove tačke gledišta, moći da računaju na osobu koja je uvek spremna da zadovolji svaku partnerovu želju.

Stylish woman photo created by garetsvisual - www.freepik.com
foto by garetsvisual – www.freepik.com

Da biste postigli najbolje rezultate, treba stimulisati senzualnost Device: strast i delikatnost su ključni. Ponekad gotovo stroga spoljašnjost teži da maskira divlju stranu Device, koja ima snažan erotski naboj.

Ko uspe da izvuče ovaj skriveni deo, kroz ponašanje koje je istovremeno i ljubavno i zavodljivo, biće nagrađen nezaboravnim i vrelim satima.

Pročitajte i ovo: Kako RETROGRADNI MERKUR utiče na vaš ljubavni život (ako ste u paru ili slobodni)

Uvek u potrazi za nekim ko može da zadovolji njenu potrebu za sigurnošću, Devica ima određenu naklonost prema ljudima koji dele njen stav o zdravlju. Idealan ljubavnik je onaj koji uspe da je smiri, koji zna kako da je stimuliše intelektualno, ali i seksualno.

Seaside photo created by tawatchai07 - www.freepik.com
foto by tawatchai07 – www.freepik.com

Odlučan i samouveren, partner Devica mora da poseduje odlične komunikacijske veštine, jer je jasnoća, kao i odanost, fundamentalna u odnosu u paru.

Romantičnost je još jedan dar koji može igrati važnu ulogu kada pokušavate da osvojite osobu rođenu pod ovim znakom.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Kada se radi o Devici, ne smeju se izostaviti ni najmanji detalj, jer i male stvari se računaju u ljubavi, ali i u svakodnevnom životu. Na kraju, sa sigurnošću se može reći da će srećnik koji uspe da osvoji srce Device naći sebe u divnoj avanturi.