Nakon dvanaest godina, tranzitni Jupiter u Jarcu opet posećuje vaše prirodno peto polje.

Da li je vreme da se povežete sa ličnim ambicijama i da ih postavite u prvi plan? U 2020. godini ne smete sebi da dozvolite povlačenje, stidljivost, skromnost, pa ni i sumnju u sebe.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Potrebno je da poželite mnogo više i veće od onog što mislite da vam pripada. Ali, zapamtite, i pored toga, idealizacija nije dozvoljena!

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Možda je kucnuo čas da činite ono čime ćete privući više pažnje na sebe i da se osamostalite i istaknete svoju individulanost. Svako znanje započeto ili nadograđeno napredne godine, može biti benefitno.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak! 

Iskoristite talas pozitivne energije da se pozabavite sobom! Možete osetiti porast snage i povećanje energije.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Imaćete bolje šanse u rešavanju stambenih i porodičnih pitanja. Neki pripadnici vašeg znaka dobiće dugo očekivano priznanje za dosadašnje napore i doprineti pokretanju novih dugoročnih planova. Za muzičare, umetnike, šou-biznis, naredna godina biće konstruktivna i doneće konkretne forme kreativnim idejama.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Univerzum vam šalje poruku: „Budite prisutni na sceni, ali zadržavajući ozbiljnost“

Hobi može postati izvor prihoda ili hobi možete pretvoriti u posao ili profesiju.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2020. godinu

Međutim, ova godina zahteva odgovorniji pristup u odnosima sa voljenim osobama i odnosima sa decom. Deca, njihovo obrazovanje, vaspitanje, zdravlje mogu zahtevati dodatnu pažnju. Moraćete da učestvujete u njihovim problemima ili da naučite da izgradite odnose sa njima na nov način.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2020. godinu

Uran u Biku već tranzitira vašim prirodnim devetim poljem, tako da ste već ušli u sedmogodišnji period u kojem je potrebno izgraditi nezavisnije i originalnije mišljenje. Ovaj put neka orginalnost i nezavisnost budu inspiracija za zabave, hobije, takmičenja, posao, ali i za ljubavni život.

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Gde će te se fokusirati od navedenog, zavisi od vaše natalne karte. Proširite dosadašnje horizonte i eksperimentišite sa idejama, koje možete primeniti u svakodnevnom životu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Razmislite o pokretanju veb lokacije i fokusiranju na internet kada je posao u pitanju. Nove ideje i tehnologije pružiće vam nove mogućnosti za razvoj vašeg poslovanja i popularizacije vašeg posla.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Situacije koje su vas sprečavale da se slobodno izrazite mogu postati prošlost i moći ćete da unesete željene promene u vaš život. Put u inostranstvo može se pojaviti neočekivano i iznenadno ili prilika za rad u insotranstvu. Naučite nove stvari u poslu i profesiji, držite prst na pulsu vremena i koristite nove načine komunikacije.

Pročitajte i ovo: Venera u Devici – kad razum sretne ljubav

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Tranzitni Neptun i dalje prolazi prirodnim sedmim poljem, praveći opoziciju na vaš znak. Dakle, budite i oprezni da vas ne bi zavela neka ili nečija velika svetla. Možete nailaziti na vrlo zbunjujuće okolnosti koje uključuju odnose i druge ljude.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Device, u natalu i tranzitu

Možete privlačiti ljude sa kojima nećete naći lako razumevanje. Ali, sve su ovo lekcije i potreban proces u kojem treba da upoznate i onu drugu stranu, a to znači da ne možete na svako pitanje dobiti razuman odgovor.

Pročitajte i ovo: Tranzit Saturna u Jarcu po kućama natalnog horoskopa od 19.12.2017. do 23.03.2020. godine

Device rođene u poslednjoj dekadi znaka imaju još vremena da reše pitanja koja ih muče duže vreme, jer će tranzitni Saturn i dalje povoljno aspektovati poslednji deo vašeg znaka. Iskoristite ovo vreme da se suočite sa realnom i stvarnom stranom života, jer ćete moći postaviti u fokus važna strateška pitanja.

Pročitajte i ovo: Tranzit Venere do 16. decembra – nerešeni ljubavni problemi iz prošlosti izlaze na videlo

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim Čvorom

Osa čvorova se premešta u prirodno deseto i četvrto polje, dakle, put do unutrašnjeg mira i sigurnosti zavisiće od aktivnosti u profesionalnim i statusnim pitanjima i obrnuto. Ciljevi povezani sa ambicijama u spoljašnjem svetu treba da budu usklađeni sa privatnim životom.