U 2019. godini, posebno rođeni u znaku Device, kojima se Sunce nalazi na početku znaka, ulaskom Urana u znak Bika, dobijaju jednu osvežavajuću i novu notu.

Uran, kao planeta promene i obnove, povoljno će stimulisati reforme, kako bi se razvijale iz lične perspektive. Ovaj povoljan tranzit daje šansu da pronađete neke nove načine i oslobodite se veza i problematičnih okolnosti, koje su zadržavale razvoj. Ovo je šansa i da otkrijete neku novu autentičnost!

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Dakle, slede promene koje mogu imati povoljan uticaj na vaš život.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Međutim, tranzitni Jupiter u Strelcu imaće nepovoljan uticaj na vaš znak. Da biste iskoristili povoljan uticaj Urana, ali i Saturna, pazite u 2019. godini da ne uzimate previše obaveza na sebe. Uloga Jupitera je širenje i gomilanje, a njegov uticaj na Devicu predstavlja nagomilavanje poslova i svakodnevnih obaveza.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Potrebno je da se držite samo onoga što će biti najvažnije i najnužnije, jer će tranzitni Saturn i dalje imati povoljan uticaj na vaš znak. Nemojte sebe dovesti u situaciju da uzimate jedan posao, drugi i treći posao, jednu obavezu, pa drugu, treću. To će onda biti preterivanje od strane Jupitera u nepovoljnom smislu, čime ćete gubiti energiju i potreban smer. Na taj način bićete dalje i od postizanja ciljeva.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Tranzitni Jupiter će se kretati kroz vaše prirodno, četvrto polje, a to znači da biste mogli imati neke pogrešne procene u vezi sa porodičniim i privatnim pitanjima.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Možda ćete misliti da možete istovremeno deset porodičnih i privatnih problema da rešavate, ali to će biti precenjivanje sopstvenih sposobnosti i zamka koju postavlja Jupiter.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Ako očekujete pomoć ili podršku iz privatnog i porodičnog okruženja, postoji mogućnost težeg dolaženja do nje. Verovatno ćete imati i problem da neka pitanja, okolnosti, pa i ljude sagledate kroz širu sliku, tako da vam detalji mogu praviti smetnje.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Međutim, bez obzira na to što je ovo nepovoljan aspekt, ipak ga iskoristite za rešavanje porodičnih i privatnih pitanja, stana ili kuće i uopšte nekretnina.

Okrenti se, ipak, povoljnom uticaju od strane Saturna u Jarcu, koji traži organizovanje energije. On će podržati vaše planove i ideje, ali samo ako budete dobro organizovani. Njegov uticaj može vam pomoći da budete usredsređeniji i da dublje razmišljate. Ovo je mogućnost i da se u 2019. skoncentrišete na potpuno logična i konkretna pitanja.

Verovatno ćete biti rastrzani između onoga što je nepohodno (Saturn) i između želja i nadanja (Jupiter i Neptun).

Neptun u Ribama i dalje pravi nepovoljan aspekt iz vaše prirodne sedme kuće. To znači da još uvek imate vremena da se pozabavite nejasnim i zamršenim okolnostima, kada su drugi ljudi u pitanju, ali i partnerski odnosi.

Još uvek ste u traganju: „Ko si ti? Ko su ovi ljudi? Šta hoće oni od mene i šta hoću ja od njih?“

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Zbog toga i dalje su moguće prevare, obmane, samozavaravanja i razočarenja u partnerskim odnosima i sa drugim ljudima.

Što je zamršenije, imaćete i više mogućnosti da dolazite u iskustvo sa tajnama i intigrama. Međutim, ovo i jeste put kako biste mogli da dođete do jasnih odgovara koji su vam potrebni.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.