U 2019. godini, posebno rođeni u znaku Device, kojima se Sunce nalazi na početku znaka, ulaskom Urana u znak Bika, dobijaju jednu osvežavajuću i novu notu.

Uran, kao planeta promene i obnove, povoljno će stimulisati reforme, kako bi se razvijale iz lične perspektive. Ovaj povoljan tranzit daje šansu da pronađete neke nove načine i oslobodite se veza i problematičnih okolnosti, koje su zadržavale razvoj. Ovo je šansa i da otkrijete neku novu autentičnost!

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Dakle, slede promene koje mogu imati povoljan uticaj na vaš život.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Međutim, tranzitni Jupiter u Strelcu imaće nepovoljan uticaj na vaš znak. Da biste iskoristili povoljan uticaj Urana, ali i Saturna, pazite u 2019. godini da ne uzimate previše obaveza na sebe. Uloga Jupitera je širenje i gomilanje, a njegov uticaj na Devicu predstavlja nagomilavanje poslova i svakodnevnih obaveza.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Potrebno je da se držite samo onoga što će biti najvažnije i najnužnije, jer će tranzitni Saturn i dalje imati povoljan uticaj na vaš znak. Nemojte sebe dovesti u situaciju da uzimate jedan posao, drugi i treći posao, jednu obavezu, pa drugu, treću. To će onda biti preterivanje od strane Jupitera u nepovoljnom smislu, čime ćete gubiti energiju i potreban smer. Na taj način bićete dalje i od postizanja ciljeva.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Tranzitni Jupiter će se kretati kroz vaše prirodno, četvrto polje, a to znači da biste mogli imati neke pogrešne procene u vezi sa porodičniim i privatnim pitanjima.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Možda ćete misliti da možete istovremeno deset porodičnih i privatnih problema da rešavate, ali to će biti precenjivanje sopstvenih sposobnosti i zamka koju postavlja Jupiter.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Ako očekujete pomoć ili podršku iz privatnog i porodičnog okruženja, postoji mogućnost težeg dolaženja do nje. Verovatno ćete imati i problem da neka pitanja, okolnosti, pa i ljude sagledate kroz širu sliku, tako da vam detalji mogu praviti smetnje.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Međutim, bez obzira na to što je ovo nepovoljan aspekt, ipak ga iskoristite za rešavanje porodičnih i privatnih pitanja, stana ili kuće i uopšte nekretnina.

Okrenti se, ipak, povoljnom uticaju od strane Saturna u Jarcu, koji traži organizovanje energije. On će podržati vaše planove i ideje, ali samo ako budete dobro organizovani. Njegov uticaj može vam pomoći da budete usredsređeniji i da dublje razmišljate. Ovo je mogućnost i da se u 2019. skoncentrišete na potpuno logična i konkretna pitanja.

Verovatno ćete biti rastrzani između onoga što je nepohodno (Saturn) i između želja i nadanja (Jupiter i Neptun).

Neptun u Ribama i dalje pravi nepovoljan aspekt iz vaše prirodne sedme kuće. To znači da još uvek imate vremena da se pozabavite nejasnim i zamršenim okolnostima, kada su drugi ljudi u pitanju, ali i partnerski odnosi.

Još uvek ste u traganju: „Ko si ti? Ko su ovi ljudi? Šta hoće oni od mene i šta hoću ja od njih?“

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Zbog toga i dalje su moguće prevare, obmane, samozavaravanja i razočarenja u partnerskim odnosima i sa drugim ljudima.

Što je zamršenije, imaćete i više mogućnosti da dolazite u iskustvo sa tajnama i intigrama. Međutim, ovo i jeste put kako biste mogli da dođete do jasnih odgovara koji su vam potrebni.