Ako ste rođeni između 18. februara i 20. marta, vi ste Riba. Pod vladavinom Jupitera i Neptuna, starog i novog vladara, veoma ste osetljivi, a vaše jake emocije vas uvek guraju da shvatite različite strane sebe.

Ispunjenje pronalazite kroz pomaganje ljudima i stvaranje snažnijih veza sa drugima, ali možda ćete morati da se setite da zaštitite sopstvenu energiju s vremena na vreme.

Jedan od vaših najboljih načina ličnog razvoja dolazi kada odvojite trenutke za sebe da budete sami.

Technology photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto by Rawpixel, Freepik.com

Verovatno vam treba mnogo vremena nasamo.

Vi ste više introvertni i učešće u velikim grupnim aktivnostima često vam može biti veoma iscrpljujuće ili neizdrživo. Čak i ako volite da se družite sa prijateljima, možda postoji vremensko ograničenje koliko dugo možete ostati vani. Možda ćete morati povremeno da budete sami da biste napunili baterije i osećali se osveženo.

Pročitajte i ovo: MLAD MESEC U RIBAMA 2. marta 2022. godine – Obećavajuća sreća!

Želite da se udate / oženite za nekoga nakon što odete samo na jedan sastanak sa njima.

Kada vam se neko sviđa, verovatno u glavi stvarate romantičnu fantaziju o vezi. Često biste mogli da zamišljate budućnost sa nekim pre nego što ga zaista i upoznate. Važno je da izlasku pristupite realističnije i da budete svesni bilo kakvih crvenih zastavica koje vam druga osoba pokazuje.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Niske strasti, provokacije i međusobno nadmudrivanje

Lako upijate energiju drugih ljudi.

Skloni ste da shvatite opšte raspoloženje oko sebe i možda ćete moći da osetite kada neko ima dobar dan ili se oseća loše. U kakvoj god atmosferi da se nađete, verovatno utiče na vas mnogo više nego na druge. Ponekad vam je čak teško da napravite razliku između nečijih emocija od onih koje su vaše.

Pročitajte i ovo: VENERA I MARS U KONJUNKCIJI U JARCU od 13. februara do 07. marta 2022. – VREME ODLUKA

Pročitajte i ovo: Spoj Marsa i Venere – Strast bez pokrića – Šta se skriva iza?

Imate razvijenu kreativnu stranu.

Cenite umetnost i lepotu i verovatno volite da se lepo oblačite ili provodite vreme pažljivo ukrašavajući svoj dom. Možda ste takođe puni kreativnih ideja ili imate neku vrstu umetničkog hobija kome se možete obratiti kako biste izbacili paru kad prokulja u vama. Možda ćete prirodno moći da izrazite svoje emocije kroz kreativno pisanje, umetnička dela ili muziku.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Intenzivna strastvenost

Volite da pričate o duhovnim i mističnim temama.

Možda ste vi osoba u grupi prijatelja koja zna najviše o temama kao što su astrologija, vidovnjaci ili tarot. Veoma ste zainteresovani da razumete kako je vaš život povezan sa temama veće slike.

Takođe uživate da dublje zaronite u teme koje vam pomažu da objasnite sopstvene osobine ličnosti kako biste imali veću samosvest.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja VODOLIJE

Veoma ste saosećajni i brižni, što je ponekad vaša propast.

Dajete mnogo svoje energije drugima i možda ćete uvek želeti da se uverite da je svima dobro, a da ne proveravate sebe. Možete nekome davati i davati, da biste kasnije shvatili da nisu vredni sve vaše pažnje. Možda ćete morati da naučite kako da postavite granice i ponekad kažete ne.

Pročitajte i ovo: Ljubavne i seksualne potrebe VODOLIJE

Veoma ste osetljivi.

Verovatno ste prva osoba koja je zaplakala tokom romantičnog filma, ili biste jednostavno mogli nasumično da se raspadnete oko skoro bilo čega. Smatrate da su čak i najmanji gestovi veoma dirljivi. Možda će vam biti teško držati svoja osećanja zatvorena, jer vaše emocije mogu biti malo neodoljive.

Najvažniji aspekt 2022: JUPITER KONJUNKCIJA NEPTUN, 12. april 2022. – Ogroman potencijal za rast, sreću i uspeh (ali i ispiranje mozga i širenje dezinformacija)

Imate jaku intuiciju.

Često možete dobiti početni instinkt o određenim ljudima ili situacijama, što je teško zanemariti. Možete samo da osetite stvari, posebno kada se neko ili nešto ne oseća dobro. Svoje najvažnije odluke možete donositi na osnovu onoga što vam govore vaše emocije, čak i ako ne možete u potpunosti da objasnite zašto se tako osećate.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA VENERA – Oličenje ljubavi, mira i lepote

Volite da stvarate dublje veze.

Volite da razgovarate sa ljudima, gde se potpuno otvarate jedni drugima i pričate o svojim emocijama ili prošlim iskustvima. Naročito kada ste u vezi, želite da se osećate potpuno povezani sa drugom osobom. Ne možete se stvarno povezati sa nekim kada ta emocionalna dubina nije tu.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekt 2022: JUPITER KONJUNKCIJA NEPTUN, 12. april 2022. – Ogroman potencijal za rast, sreću i uspeh (ali i ispiranje mozga i širenje dezinformacija)

Vaš posao može uključivati pomoć drugim ljudima.

Možda postoji element vašeg posla u kojem dajete savete drugima i pomažete im da prevaziđu njihove probleme. Vi ste prirodni iscelitelj i lako vam je da učinite da se ljudi osećaju prijatno. Čak i ako ovi faktori nisu deo vašeg svakodnevnog rada, možda ćete i dalje voleti da radite projekte društveno korisnog rada sa strane.