Ako ste rođeni između 22. novembra i 21. decembra, vi ste Strelac. Pod vladavinom Jupitera, vi ste po prirodi optimistična osoba i obično gledate sa vedrije strane većine situacija.

Lako prihvatate nove mogućnosti i volite da uvek učite i istražujete. Putovanjem, čitanjem i interakcijom sa ljudima iz svih krajeva možete oblikovati svoja jedinstvena mišljenja i uverenja.

Putovanja su ključni deo vašeg života

Možda će vam biti teško da predugo ostanete na istom mestu i uvek planirate svoju sledeću veliku avanturu. Ipak, ne volite da budete samo turista u novom gradu, više volite da se potpuno uronite u stranu kulturu i naučite o tradiciji. Možda znate i drugi jezik, ili je moguće da ste više povezani sa drugom zemljom od one iz koje dolazite.

Pročitajte i ovo: DESET stvari koje znate samo ako ste BLIZANCI

Veoma ste samouvereni

Skloni ste da kažete tačno ono što vam je na umu i možda imate jaka uverenja koja vas zanimaju. Volite da delite svoje znanje i ideje sa ljudima i osećate se cenjenim zbog njih. Međutim, morate biti oprezni da ne nametnete svoje mišljenje drugima. Možda ćete ponekad morati da napravite korak unazad i razmislite pre nego što izgovorite šta god da mislite.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o DEVICI koje znate samo ako ste DEVICA 

Volite da pronađete dublje značenje iza većine situacija

Imate optimističan pogled na život i volite da verujete da se sve dešava sa razlogom. Čak i kada ste suočeni sa teškom situacijom, u njoj možete da vidite pozitivno iskustvo učenja. Umesto da pokušavate da kontrolišete aspekte svog života, imate snažnu unutrašnju veru da će posao i odnosi ispasti kako treba.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o VAGI koje znate samo ako ste VAGA

Ponekad preuzimate više nego što možete da podnesete

Kada započinjete novi projekat ili vam padne na pamet ideja, entuzijastični ste da je pokrenete. Možda ćete se jako uzbuditi i pristati na milion zadataka, a da ne planirate tačno kako ćete sve obaviti. Moguće je da prekasno shvatite da ste u nedoumici, pa pokušajte da budete realniji u pogledu toga šta možete, a šta ne možete da postignete.

Pročitajte i ovo: Deset stvari koje znate samo ako ste ŠKORPIJA

Imate ljubav prema učenju

Izvan škole, verovatno volite da sami učite različite predmete i dalje istražujete određene teme. Volite da stalno proširujete svoje znanje o svetu, a možda ste čak zainteresovani da steknete viši stepen obrazovanja izvan univerziteta. Takođe može biti da i sami završite u ulozi predavača ili mentora u nekom trenutku svog života.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o OVNU koje samo OVNOVI znaju

Vi preuzimate rizik

Volite da se gurate van svoje zone udobnosti i isprobavate nove stvari koje bi drugi možda bili previše uplašeni da urade. Možda imate unutrašnji nemir, pa morate da imate aktivnosti koje vas drže aktivnim i na nogama. Pošto želite da stalno rastete kao osoba, nikada ne dozvoljavate sebi da se previše opustite.

Pročitajte i ovo: Osam razloga zašto treba da se zabavljate sa Škorpijom! I zašto baš osam

Imate prijatelje iz svih krajeva

Vaša entuzijastična i otvorena ličnost prirodno privlači druge k sebi, a u društvenim situacijama nikada ne gubite reči. Takođe se ne plašite da izađete van svog uobičajenog kruga i steknete nova poznanstva. Volite da se okružite ljudima koji vas pozivaju da drugačije gledate na svet i možda imate mnogo prijatelja iz svih sfera života.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

Ne možete da podnesete lepljivo ponašanje kada izlazite

Potreban vam je prostor i sloboda u vezi, a verovatno tražite partnera koji je samostalan kao i vi. Možda se ne osećate kao da morate da provedete svaki minut u danu sa nekim drugim, i verovatno vas nervira ako druga osoba ovo ne razume. Pored toga, možda ćete biti privučeni ljudima koji dolaze iz drugačijeg kulturnog porekla ili druge zemlje, ili veza na daljinu.

Pročitajte i ovo: Ljubavne i seksualne potrebe VODOLIJE

Snažno ste povezani sa svojim uverenjima

Provodite mnogo vremena razmišljajući o apstraktnijim temama veće slike, kao što su zašto ste ovde ili koja je vaša uloga u velikoj šemi univerzuma. Želite da se osećate kao da ste povezani sa nečim većim od vas samih. Možda imate jaka religiozna uverenja ili ste super duhovni i crtani astrologija, numerologija ili tarot.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja VODOLIJE

Čitanje i pisanje su dva vaša omiljena hobija

Toliko ideja vam se stalno vrti u glavi, tako da biste možda želeli da svoje misli spustite na papir. Verovatno ste vešt pisac i možda imate veština da ulepšate svoje rečenice i učinite da vaše reči zvuče veoma poetično. Takođe može biti da je vaša polica za knjige kod kuće prepuna, jer uvek birate različita interesovanja i želite da čitate o nečem novom.