Najbolji način da osvojite Blizanca je da ih intelektualno šarmirate.

Snažan uticaj planete Merkur daje znaku Blizanaca njegove osobene karakteristike: nemir, istraživanje, kretanje. Veoma aktivan na intelektualnom nivou, u bilo kojoj vrsti odnosa sa drugima, bilo da je u pitanju ljubavni ili samo prijateljski odnos, ovaj znak voli da testira um onih koji su ispred sebe. Uvek spreman da sasluša i pomogne onima u nevolji, on je i veoma vešt govornik.

Na sentimentalnom nivou, znak Blizanaca će menjati partnere sve dok ne nađe osobu sa intelektom barem jednako razvijenim kao što je njegov, koja može da mu se suprotstavi u svakoj situaciji i da mu bude adekvatan izazov. Ukoliko nema intelektualnog izazova – ćao, ubrzo ćete videti Blizancu leđa!

Kada pronađe pravu osobu, pokazaće se kao odan i pažljiv ljubavnik prema potrebama svog partnera.

Blizanci: romansa i strast

Biti angažovan u ljubavnoj vezi sa nekim rođenim u znaku Blizanaca zahteva veliku količinu energije.

Ovaj znak je uvek veoma aktivan na mentalnom nivou, voli da se smeje, igra, šali, zabavlja. Samo oni koji uspeju da ih intelektualno iznenade mogu osvojiti njegovo srce.

S obzirom na dvojnu prirodu koja karakteriše znak, Blizanci uvek uspevaju da uzmu u obzir različite aspekte situacije.

Ova vizija od 360 stepeni omogućava mu da bolje razume različite probleme, a samim tim i da pronađe prave lekove, koji predstavljaju suštinsku pomoć za partnera i za sve one oko njega.

Blizanci i veze

Znak Blizanaca proživljava svaku ljubavnu vezu sa izuzetnom strašću. On traži osobu koja može da ga intelektualno stimuliše i koja mu ne dosađuje. Njegove stalne promene pravca pomažu održavanju veze. Znak Blizanaca voli da bude u centru pažnje, a pre svega voli da pokaže svoje intelektualne darove.

Preterano ljubomorne partnere će testirati provokativni ljubavnik, koji se često upušta u dvosmislene stavove sa namerom da proveri snagu i stabilnost veze. Posle napornog dana na poslu, znak Blizanaca će imati bezbroj stvari da kaže svom partneru, uvek sa njegovim očaravajućim entuzijazmom.