Za Blizance 2020. godina ne može da bude godina igre i plivanja po površini.

Tranzitni Jupiter će se tokom predstojeće godine kretati u znaku Jarca, kroz vaše osmo prirodno polje. Ovo će zahtevati duboku koncentraciju.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Da biste došli do najvažnijih odgovara, biće potrebno da se spustite duboko ispod vidljivog sveta. Izgleda da mnogo toga neće biti onako kako će vam se na prvi pogled učiniti.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Međutim, tranzitni Jupiter kroz vaše osmo prirodno polje ima poruku: „Drugi će i dalje biti spremni da vam izađu u susret“, ali samo ako su vaše namere ozbiljne i odgovorne. Takođe, drugi ljudi mogu doneti benefit u praktičnoj i finansijskoj sferi života. Pokušajte da „gađate“ one koji su već iskusni, dokazani i stručni.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Ipak, otvaranje finansijskih pitanja u cilju trajnosti sa prolazom Jupitera kroz prirodno osmo polje, povlači sa sobom i određene rizike. Ne može drugačije u „osmici“, pa ni sa Jupiterom. Zato, držite se osvedočenih kvaliteta, poštujte standardne vrednosti, a poslovni partneri neka budu oni koji su dokazali lojalnost, kao i finansijsku opravdanost. Druge ne smete isključivati iz finansijskih procesa.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Ključne stvari mogu biti i nekretnine, nasledstva, podizanje kredita, alimentacija, porezi, kao i investiranje u posao ili biznis. Kao i uvek, a što i jeste u energiji vašeg znaka, prvo prikupite sve informacije u vezi ovih pitanja, koje će vam biti potrebne.

Pročitajte i ovo: Nedeljni horoskop za period od 02. do 09. decembra 2019. godine

Ako ste već u nekom biznisu, možete očekivati sklapanje važnih i velikih ugovora. Renoviranje i rekonstrukcija samog života može da se protegne tokom cele godine.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Kada budete definisali svoje ciljeve za narednu godinu, uključite kompjuter (u glavi), otvorite svoje beleške i počnite da filtrirate svoje želje. Ostavite samo one najnužnije, najintenzivnije ili najjače, jer nećete imati vremena za sitnice.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu sekstil Mars u Škorpiji, ljubavna priča sa đavolskim žarom

Da li treba da promenite nameštaj? Da li je potrebno da promenite auto ili kupite? Porazgovarajte o tome sa nekim od bliskih osoba, poslovnih partnera ili sa vašim partnerom i možete pronaći prihvatljiv način da to i učinite.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu, ledena kraljica koja drži sve konce u svojim rukama

Pri rešavanju bilo kakvog pitanja, pokušajte da uzmete u obzir položaj partnera i da čujete drugačiju tačku gledišta. Dakle, opet uključite druge ljude.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: Kako da od Saturna i njegovih aspekata izvučemo najbolje za sebe

Tranzitni Saturn počeće tokom naredne godine da ulazi u Vodoliju i slaće lep trigon prema vašem znaku. Ovo bi trebalo da donese potrebnu zrelost za odluke koje donosite i stabilizuje nemirni um. Imaćete priliku da ostvarujete zrele i ozbiljne kontakte od kojih možete imati korist ili bar sagovornika koji uvek može mudro da vas posavetuje.

Pročitajte i ovo: Venera u Blizancima – igra ne sme da stane!

Sva iskustva koja će vam biti potrebna imaćete u spoljašnjem okruženju i tako što ćete se uključivati u društvene aktivnosti i dešavanja. Ovaj uticaj će te tek „zagrebati“ u 2020. godini, zato što će tranzitni Saturn šetati iz Jarca u Vodoliju, pa opet nazad.

Pročitajte i ovo: Sunce u Blizancima u obličju Petra Pana

Ne zaboravite da tranzitni Neptun i dalje nepovoljno aspektuje vaš znak, tako da su propusti uvek mogući, ali zato Jupiter u Jarcu obavezuje da uložite dodatne napore. Vrlo je važno realno sagledati okolnosti, nove veze i poslovne ponude.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim Čvorom

Osa čvorova se premešta u vaš znak, odnosno, Severni Mesečev čvor ulazi u Blizance, i ovo bi trebalo da predstavlja rast, tako što ćete koristiti talente koje imate, a to su reči, govor, pisanje, komunikacija, sposobnost za kontakte sa drugima, znanje, mentalne sposobnosti.

Pročitajte i ovo: Mars u Blizancima, uvek spreman za akciju kao zapeta puška

Ova osa čvorova biće u vašem prvom i sedmom prirodnom polju, pa se ovi talenti mogu koristiti u partnerskim odnosima i uopšte u odnosima sa drugim ljudima. Znanje i mentalne sposobnosti možete razvijati upravo kroz partnerske odnose.

Pročitajte i ovo: Planete u Blizancima, u natalu i tranzitu

Drugi ljudi, kao i partneri koji će se pojavljivati, dolaze kao učitelji, gurui, majstori, a na vama je kako ćete ih kao takve prihvatiti.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.