Tokom 2019. tranzitni Jupiter u Strelcu praviće nepovoljan aspekt na znak Blizanaca.

Bićete skloni preterivanju i precenjivanju. Poseban akcenat na ovakvom ponašanju biće i zbog toga jer će Jupiter u Strelcu biti u kvadratu sa Neptunom u Ribama, a ovaj poslednji i dalje nepovoljno aspektuje Blizance.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Dakle, precenjivanje, preterivanje, obmanjivanje i pravljenje tzv. „nezdravog viška“.

Verovatno ćete zahtevati previše od života, ljudi, partnera i uopšte situacija koje će vam biti važne. Neki pripadnici vašeg znaka poželeće u potpunosti da uživaju u životu i zato je veoma važno da tokom 2019. ne preterujete.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Ovo može ometati zdravlje, partnerske i druge odnose, kao i planove zbog kojih onda možete doživeti razočarenja. To je čista simbolika nepovoljne manifestacije Neptuna i Jupitera, koji će napetim aspektima „gađati“ znak Blizanaca.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Efekti ovih uticaja mogu se preneti i na dostojanstvo ili ponos, koji se povećavaju i pretvaraju u prekomernu nadahnutost ili nerazumne ambicije. Poznato vam je da ste skloni mentalnom iscrpljivanju, a ovakvo stanje onda može biti i češće u 2019.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Opasnosti su i u tome što ćete druge osobe tretirati euforično i stvaraćete mnogo lepšu sliku nego što ona zaista jeste. Ovo se ne odnosi samo na ljude, već i na situacije ili okolnosti u kojima se budete nalazili.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Zamislite da čujete s vremena na vreme neki skriveni glas koji vam govori: „Vreme je za hvalospeve!“

Tranzitni Jupiter u Strelcu biće u vašem prirodnom, sedmom polju. Ovo su mogućnosti za nova poznanstva i veze. Neki će biti i u duplim ili paralelnim vezama. Partneri i drugi ljudi mnogo će obećavati. Jedna kula tamo, druga kula ovamo, Sunce u centru, srebrna Mesečina na vodi…Na vama je koliko ćete im poverovati!

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Jedni stižu da vas podignu gore (lažna nada?!), drugi stižu sa najlepšim i najvećim osmehom, treći stižu sa punim koferima ukrasa i šarenih konfeta, četvrti stižu onakvi kakvi jesu, ali dobili ste pogrešnu dioptriju od oftalmologa.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

Ovo su i problemi u partnerskim odnosima i sa drugim ljudima zbog različitog pogleda na svet. On (ona, oni) ističe jedne vrednosti i kvalitete, a vi ističete neke druge. Mogućnost prevara i laži.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

Tendencija potrošnje biće naglašena, kao i tendencija ka uspehu i sreći. Ali, oprezno!

Prekontrolišite vid, spustite kriterijume, ne dozvolite da koračajući krupnim i velikim koracima ispustite najvažnije znakove i obeležja na putu kojim se krećete. Verujte, ali budite i dobro informisani. Nadajte se, ali nemojte izdati svoj razum! Budite srećni, ali i kritični do zdrave mere.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop 2019

Putujte, idite i letite, ali pre toga dobro isplanirajte svaki korak. Prihvatite taj široki osmeh i zagrljaj druge osobe, ali ostanite zdravo razumni.

Ne možete prihvatiti putovanje od 1000 km, ako se ne informišete šta se nalazi na svakom stotom kilometru. Ne možete uzeti veliku knjigu da listate samo da biste gledali lepe slike, ako niste spremni i da pročitate svaki red u njoj.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop 2019

Ludi optimizam i prekomerna potreba za ljubavlju prema avanturama, mogu dovesti do pravljenja pogrešnih, glupih i nemarnih odluka i poteza.

Zato, pažljivo, a pošto će u 2019. postojati tendencija da se ne poštuju ograničenja i utvrđeni poredak, možete biti izloženi i prekršajima ili kaznama.

Oni koji su rođeni u drugoj dekadi Blizanaca i dalje treba da budu oprezni zbog uznemiravajućeg uticaja Neptuna. Ovo mogu biti fobije, haotične situacije i čudne okolnosti koje parališu ili slabe volju. Teškoće sa koncentracijom, konfuzija u idejama i nedostatak objektivnosti.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop 2019

Svaku stazu po kojoj se budete kretali, osobu, posao ili plan potkrepite dobro proverenim informacijama. Ovo znači da se morate potruditi da budete dobro informisani i prikupite svaku potrebnu informaciju kako bi sebe zaštitili. Gledajte slobodno u širu sliku, ali ne ispuštajte detalje. Ovo traži sposobnost i koncentraciju i zato se ne opuštajte.