Kako funkcionišu aspekti između Sunca i Plutona u muškom horoskopu?

Klasična interpretacija ovog aspekta kaže da je ovo nadmoćan i samouveren čovek, koji pokušava uvek da ima kontrolu.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Pluton – ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Ako je Sunce ego i samosvest, onda će Pluton ili dodati snagu ili  je oduzeti, u zavisnosti od nekih drugih astroloških elemenata u horoskopu.

Na primer, zamislite da gledate u ogroman morski talas koji vas potpuno facinira. Međutim, sve je dobro dok se ne približi.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Na sličan način, ova energija uništenja i nadmoći, udara ženu u susretu ili na sastanku sa ovim muškarcem. Ona kao da je srušena ili spremna da padne na pod.

Dakle, ovo je čovek, koji poseduje moć da vas povuče dole, ali i može da uništi samopouzdanje žene.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

U slučaju da u vašem horoskopu nema pokazatelja za isto ovakvu jednaku energiju, vrlo brzo ćete se pronaći u njegovom misterioznom oku, pa ako vam je horoskop slab, onda on čak neće morati uraditi ništa posebno.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Ali, ako i dalje imate snage da se odupirete, onda će on polako i lagano završavati ono što je naumio, da biste bili u stanju da prepoznate njegovu moć.

Ako ste ušli u ovu igru, postaje sve interesantnije, ali počinju i njegove manipulativne akcije.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Pošto je njegov moto „ono što me ne ubije, to me ojača“, njegovi lični odnosi počinju da se pretvaraju u fragmente usisavajućeg tornada.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Mnoge žene će se uhvatiti na njegov mamac! Taj mamac je, u stvari, njegovo ponašanje u kojem ne možete ni prepozanti želju da hoće da vas dobije. On može da bude bez vašeg društva, neće pokazivati uznemirenost, praviće se da vas neprimećuje ili čak može da flertuje i sa drugim ženama. Njemu je, u stvari, sasvim dovoljno da bude tih.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

I dok je on tih, za to vreme kod vas počinje neka vrsta histerije i opčinjenosti – zašto me ne zove?!

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Kao rezultat ovoga, počinjete da se razbijate i napadate čime, u stvari, pravite grešku. Međutim, sve zavisi od vaših ličnih kvaliteta i osobina, ali on je bez ikakvih napora, dobio ono što je želeo.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

On vrlo retko „pritiska“ odmah, jer prvo postavlja svoje mreže, osmatra i istražuje, a moža je i prikupio sve potrebne niti u prethodnoj fazi.

Odnos je najčešće izgrađen prema scenariju – kako on želi!

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

Ako se budete složili, onda ćete biti dobra devojčica, a ako ne, onda će ovaj gospodar manipulacija početi da pribegava kontroli. Pluton ne prepoznaje kompromise i zato ste ovom muškarcu potrebni potpuno, jer tada oseća moć u rukama.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

On kažnjava tišinom, čak i nakon svađe, i uvek ima svoju istinu u glavi. U ekstremnijim slučajevima, nakon emocionalnog terora, koristi i fizičke metode delovanja.

Pored želje za vladanjem i kontrolom, poseduje tajnost i represiju. Međutim, njegova naizgled nepovredivost samo je psihološka odbrana. On je u stanju odlično da čita druge ljude i drži mnogo toga u svojim rukama.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop 2019

Na primer, on zna i oseća de neće biti poput nadmoćnog, bogatog ili uspešnog oca. Ili, nekada mora da bude ono što njegov otac hoće da napravi od njega. Zbog toga, često u odraslom dobu, on određuje kako da žena sedi pored njega, kako da se ponaša, drži ruku i sl.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop 2019

Želja za kontrolom druge osobe nije ništa drugo nego strah od gubitka, pa takav čovek pokušava da pokaže svoju superiornost. Ovo je ustvari jedan snažan unutrašnji sukob od „ja sam sjajan“ do „ja sam ništa“.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop 2019

Od ljubavi do mržnje, sumnje, sklonosti ekstremima i dominacije nad drugima jeste samo skup, koji se često skriva iza njegovog osmeha.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

On ima specifičan magnetizam, koji koristi za lične potrebe, ali su njegovi svi unutrašnji problemi, u stvari, zaglavljeni. Radijacija i otrovi nisu vidljivi. Najinteresantnije je i to što oni ne tolerišu laži, pa ni preterivanje i pritisak prema sebi, ali rade to drugima.

Slabe osobe će mu najbrže dosaditi, stoga, potrebna mu je neka  snažna devojka ili žena, dok će slabu osobu još više ponižavati i vući na dno.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Strelcu, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

On treba da shvati da se njegova snaga nalazi unutar njega samog, a ne spolja i zato nema smisla vršiti pritisak na druge. Na kraju krajeva, njegova želja za kontrom je, u stvari, skrivena anksioznost na temu bespomoćnosti.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

On treba da prepozna sopstvenu ranjivost u partneru, što će ga dovesti do zdravijeg razumevanja odnosa.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.