Ako Venera opisuje žene, zatim šta vam se dopada ili kako privući i šarmirati drugu osobu ako ste žena, onda je ona druga strana medalje, koja je muška i znojava  – Mars.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House
Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

To je divlji čovek i on nije lep kao Venera. On nije stpljiv ili disciplinovan kao Saturn. On nije pričljiv i razuman kao Merkur. On je životinjska priroda.

Venera opisuje kako i na koji način privlačimo, slično kao kada cvet privlači pčelu, dok Mars opisuje akciju i onaj trenutak kada muškarac uzima ženu. Cilj Marsa je da uzme, osvoji i otme.

To je neko ko je vrlo otvoren i direktan i ovo su vrlo poletni ljubavnici, koji vole da osvajaju, a lov im je omiljen hobi. Žena sa Marsom u Ovnu ne samo da će i sama imati neke od agresivnih osobina, već će je i privlačiti muškarci koji imaju slične osobine. Njenog Marsa podstiče neko sa osobinama Ovna i zato želi muškarca koji je hrabar, strastven, srčan i avanturista.

Mars u Biku je malo finiji, jer ovim Marsom vlada zemljana Venera, međutim.

Oni često dugo odlažu brak, jer misle da bi trebalo da imaju dovoljno novca da bi to uradili ili bar obezbeđen i siguran posao ili krov nad glavom. Žena sa Marsom u Biku traži muškarca, koji može da joj ponudi i obezbedi udobnost u svakom smislu, od prijatnog i ugodnog mesta gde će je izvesti, pa do najudobnije postelje.

Mars u Blizancima – ako mu se dopadate, trudiće se da vas impresionira tako što će vam pričati sve vreme kako bi pokazao da je pametan, duhovit, zabavan i bistar.

Zbog toga joj se dopada muškarac koji se stalno menja, neko ko je radoznao i nestalan i više je zainteresovana za njegovu inteligenciju, nego za fizičku privlačnost.

Njoj se dopada muškarac koji ume da oseća i koji zbog svoje senzitivnosti može razumeti njenu žensku prirodu. Ona reaguje na muškarca, koji pokazuje određene osobine Raka, a to su zaštitnici sa velikom željom za sigurnošću, porodicom i privatnom atmosferom. Mars ukazuje na ono što želimo, a Rak kao vodeni znak po svojoj prirodi je nesvestan, tako da je osoba sa Marsom u Raku, nekako nesvesna onoga što želi ili čini. Privlače je muškarci maštovite prirode, sanjari i poete.

Ona mora biti ponosna na muškarca sa kojim je u vezi. Privlači je neko ko je topao, otvoren i muškarac koji je velikodušan i postojan. Žena sa Marsom u Lavu ne može da podnese nikakvo poniženje kada su muškarci u pitanju i ona zahteva potpunu iskrenost i istinoljubivost od muškarca.

Njoj se dopada muškarac, koji je metodičan, veran, skroman i pouzdan. Ona očekuje od muškarca da bude na svakom mestu pristojan i kulturan, ali i uredan i čist, pa čak i kada je u radnom odelu. Ona voli da usluži muškarca, a to znači da mu kuva, sprema, pere leđa, pokriva, donosi i prinosi, ali slično i očekuje do njega.

Ona jeste zainteresovana za seks, ali seks treba da bude njena lična stvar, uljudan, pa i formalan, ali i romantičan. Žena sa Marsom u Vagi traži muškarca, koji će joj pokazati šta je sklad i mir, tako da je ne zanima mnogo da li tu ima strasti, već da su fini jedno prema drugom. Za nju je važno da pored sebe ima fizički privlačanog muškarca i obučenog ako ne po poslednjoj modi, onda bar kao da je upravo sišao sa neke modne piste.

Zbog toga ona traži strastvenog, harizmatičnog i magnetičnog muškarca. Ona može da bude privučena muškarcem koji je prilično intenzivan i pomalo ljubomoran, jer je za nju ljubomora pokazatelj da je tom muškarcu stalo do nje. Privlače je hrabri i srčani muškraci i oni koji mogu njenu strast da drže sve vreme kao živu, jer čim strast nestane i ona se oseća kao da nije živa.

Ona traži zabavnog muškarca, pored kojeg joj ne može nikad biti dosadno i koji u svakom trenutku može da je impresionira sa nekom svojom ličnom vizijom, idealizmom ili težnjom. Žena sa Marsom u Strelcu ne može da podnese nedostatak iskrenosti i traži otvorenog i direktnog muškarca, koji zbog toga ponekad može da bude i prost. Zahteva od svog partnera visoke moralne karakteristike i nekog ko je dorastao njenim idealima, kao i nekog ko može da je nauči nečemu i na taj način pomogne da unapredi sebe.

Zbog toga njegovu jaku seksualnu prirodu nećete moći otkriti sve do onog trenutka dok ne dođete u intiman kontakt. Ona nikako ne želi da bude odbijena ili ismejana. Žena koja ima Marsa u Jarcu privlače muškarci sa jakom seksualnom prirodom, ali odgovorni, zreli, ozbiljni, odlučni i sposobni. Ona traži mnogo privreženosti i neće vam dovoliti da saznate nešto o svojoj seksualnosti sve dok se ne bude osećala bezbedno i sigurno pored muškarca. Muškarci koje privlači su prilično formalni i rezervisani.

Nju privlači misaon i intelektualan muškarac i ovde nema nekog posebno snažnog seksualnog poriva. Muškarac koji je pored nje obično kreće sa nekom velikom intelektualnom temom da bi pokazao svoju inteligenciju. Ona traži muškarca koji u svom ponašanju ima nepredvidljivu i otkačnu crtu, koji je dobro obavešten, sklon eksperimentisanju, veoma aktivan i nekog sa veoma snažnom nezavisnošću.

Žena koja ima Marsa u Ribama privlače tajni ili skriveni odnosi. Ona traži muškarca koji je maštovit ne samo u ljubavi već i u svemu i koji ima snažnu sposobnost imaginacije. Često su to muškarci koji su slabi i kojima je potrebna pomoć, muškarci koji se bave umetnošću ili muzikom ili neko ko je samo izgubljen u životu i svemiru i nalazi se u svom svetu. Ona traži sanjara i romantičara ili neki svet fantazije koji može imati pored takvog muškarca.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.