Ili, u prevodu, kako da ga zavedete odigravši ulogu Venere iz njegovog horoskopa.

Jelena Studen Vojvodić, Astrologija Astro House
Jelena Studen Vojvodić, Astrologija Astro House

Njen moto je „Nemam vremena da čekam i zrelost ne izjednačavam sa ljubavlju. Dođe mi da eksplodiram, jer želim sad i odma!“ Ako vam se dopada neko sa Venerom u Ovnu, budite otvoreni, direktni i nemojte da taktizirate. Obucite se provokativno i budite hrabri, a ako mu je Venera u aspektu sa Mesecom sigurno ćete kod njega pokrenuti i reakciju. Osvajajte ga svkodnevno istim žarom kao i onog prvog dana.

Njen moto je „Za mene je ljubav buđenje čula i kada volim onda uživam, a dok uživam onda i postojim. “ Ako vam se neko sviđa sa Venerom u Biku, izaberite dobar parfem, namirišite se i gledajte da miriše na proleće. Dok razgovarate, dodirnite ga kao slučajno, jer je dodir jako važan da bi vas osetio, a ako još ima Veneru u Biku u aspektu sa Marsom dodir će ga i uzbuditi.

Njen moto je „Za mene je ljubav poput igre i prolećnog povetarca. Blefiranje? Znam sve o tome, zato i ne pokušavaj.“ Ako vam se sviđa neko sa Venerom u Blizancima iskoristite svaki momenat da komunicirate sa njim i pošaljite mu neku lepu poruku. Lepe reči za dobro jutro i slatke reči za laku noć, pa ako je Venera i u konjunkciji sa Suncem izazvaćete i divljenje.

Njen moto je „Voleti znači biti brižan i štiti svoje najbliže. Volim te, jer si mi probudio roditeljske nagone i želju za toplim porodičnim kutkom.” Ako vam se dopada neko ko ima Veneru u Raku pozovite ga u svoj privatan kutak, ali pre toga upalite sveće ili lampe i pronađite neku romantičnu muziku. Možete mu spomenuti da su deca vaš san koji želite da ostvarite, posebno ako je Venera u Raku i u aspektu sa Mesecom, a ako je njegova  Venera u aspektu sa Saturnom, kažite mu kako cenite tradicionalne porodične vrednosti.

Njen moto je „Volim te najviše kada mi dozvoljavaš da sijam i kada me postaviš u centar svog sveta. Moj partner je najbolji i nema mu ravnog na celoj planeti.“ Ako vam se sviđa neko ko ima Venera u Lavu, nikada ne hodajte nesigurno, povijenih ramena i pogledom uperenim prema dole. Budite uspravni, visoko podignute glave i sa žarkim sjajem u očima. Pričajte mu o svojim uspesima, ostvarenjima i velikim planovima i kažite mu da nemate nameru da stojite u mestu, posebno ako je njegova Venera u Lavu u aspektu sa Jupiterom.

Njen moto je „Strast mi nije toliko važna, jer mogu i bez toga, ali ne mogu da ne razmišljam, jer su razum i  misli sastavni deo ljubavi. Hoćeš da ti prinesem šolju toplog čaja ili da te porkrijem ćebetom?“ Ako vam se dopada neko sa Venerom u Devici, gledajte da budete uvek tačni i precizni i nikada ne govorite, “Vidimo se oko 20h”, već “Vidimo se u 20h.”, posebno ako je Venera u Devici u aspektu sa Saturnom.  Ako je Venera u konjunkciji sa Merkurom, pokažite mu da ste osoba koja ume da razmišlja i spomenite mu da ste pročitali biblioteku knjiga.

Njen moto je „Ne mogu sama u javnost i među druge ljude, zbog toga mi je potrebna druga polovina. Pogledajte –  imam partnera i držim ga za ruku.“ Ako vam se sviđa neko sa Venerom u Vagi ne pojavljujte se bez osmeha na licu, a hod treba da bude lagan i ritmičan. Povedite ga na koncert, izložbu, modnu reviju ili na neku zabavu gde može da se oseća prijatno i opušteno. Ako je Venera u Vagi u aspektu sa Uranom, pokažite da pored partnera možete da mu budete i prijatelj.

Njen moto je „Neću da razmišljam o ničemu, jer ljubav za mene predstavlja sve ili ništa, a ako i ti nisi spreman na isto – produži dalje.“ Ako vam se dopada neko sa Venerom u Škorpiji ne otkrivajte sve karte i uvek gledajte da nešto držite i čuvate kao mistično, sakriveno i tajnovito. Ne odbijajte seks, jer voli da oseti snažan intenzitet osećanja kroz seksualne aktivnosti.  Ako je Venera u Škorpiji u aspektu sa Neptunom, obucite se seksipilno i erotično.

Njen moto je „Svi putevi vode ka ljubavi. Čemu ozbiljnost i pravila? Oni nisu potrebni, jer je ljubav najveća kada ne ograničava i kada nema previše pitanja (gde si, sa kim si, kad dolaziš…).” Ako vam se sviđa neko sa Venerom u Strelcu, ne postvaljajte pitanja tipa, “Gde stanuješ?”, “Koji ti je broj telefona?” ili “Imaš li brata ili sestru?”. Posebno izbegavajte  nakon prvih sastanka pitanje  “Kada ćemo se opet videti?”, jer je to za njega prvi znak ograničenja, posebno ako mu je Venera u Strelcu u aspektu sa Marsom ili Uranom. Nabacite neku interesantnu temu koja nije iz svakodnevnog života i koja proširuje vidike.

Njen moto je „Odgovornost je moja, ali odgovornost je i tvoja. U ljubavi očekujem poštovanje i čvrst oslonac. Ne igraj se, jer ljubav zahteva ozbiljnost.“ Ako vam se dopada neko sa Venerom u Jarcu budite nenapadni, ali istovremeno i zainteresovani. Ako je Venera u Jarcu u konjunkciji sa Suncem zadivite ga zrelošću i ozbiljnim temama, a ako je njegova Venera u Jarcu u aspektu sa Jupiterom, kažite mu da je za vas ozbiljnost i odgovornost pitanje kvaliteta i etike u partnerskim odnosima.

Njen moto je „Najbolje bi bilo da postaneš moje mentalno interesovanje i da budeš moja idejna inspiracija, a onda mogu i razmišljati na koji način da te povedem na jedno ljubavno putovanje do Meseca ili Venere.“ Ako vam se sviđa neko sa Venerom u Vodoliji budite uvek za njega nešto neočekivano. Javite se kada najmanje očekuje, priredite dan “Očekuj neočekivano”, tako da je i ručak u Parizu, a večera u Rimu dobar predlog, posebno ako je Venera u Vodoliji i u aspektu sa Jupiterom.

Njen moto je „Ne budi me, jer stvarnost ume da boli i zato želim da te sanjam i idealizujem. Ne moraš ni da postojiš, dovoljno je da mi dođeš u snove, pa ostani tako čaroban.” Ako vam se dopada neko sa Venerom u Ribama, proverite da li se u bioskopu daje neki romantični ljubavni film. Odrecitujte neku ljubavnu pesmu ili zaplešite laganim koracima dok lagani zvuci muzike bude erotičnost u vama. Ako je njegova Venera u Ribama u aspektu sa Saturnom, pokažite mu kako snovi lako mogu postati i realnost.

U slučaju da ste se prepoznali u nekoj od ovih uloga Venere neće vam biti teško da odigrate takvu ulogu. Međutim, ako nema prepoznavanja i ako niste ništa od ovih uloga, nemojte se ni truditi, prvo nećete moći, a drugo treba da budete ono što jeste.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.