U današnjem danu harmonijskog poravnjanja 8/8/8 širom je otvorena Lavlja kapija za sve naše snove, želje i ideje!

Današnji dan, 8. avgust 2015. godine najmoćniji je dan ove godine sa vrlo visokom frekvencijom i neverovatnim potencijalom za pozitivne promene, kako u svetu, tako i na ličnom nivou.

Numerološki svedeno na prost broj, godina 2015 (kada se saberu svi brojevi 2+1+5=8) je broj 8, koji je ekvivalent harmonije, ravnoteže, obilja i snage.

Postavljen popreko, postaje symbol beskonačnosti ∞ što je vrlo zgodno jer upravo stupamo u našu ulogu ko-kreatora Nove Zemlje sa bezbroj kreativnih mogućnosti.

Ovaj portal otvara se između 26. jula i 12. avgusta 2015., dok je Sunce u astrološkom znaku Lava. Tokom ovog perioda, Galaktički talasi kupaju Zemlju svetlom i kodovima koji pomažu evoluciji planete u narednom ciklusu.

Ovaj osmi dan, osmog meseca, u godini broja osam, 8/8/8, povoljan je za meditaciju, vizuelizaciju promena koje hoćemo da ostvarimo jer je energija Lavlje kapije izuzetno jaka i pomaže nam u oslobađanju, isceljenju i manifestacijama čistog potencijala i beskrajnih mogućnosti.

Ovo je vreme za izgradnju i stvaranje u skladu sa našim stremljenima, strastima i svrhom, koja će nam doneti obilje i prosperitet. Radi se o tome da bi trebalo da stupimo u centar našeg sopstvenog bića kako bismo osvetlili i realizovali svoje snove.

Kada radimo sa energijama na ovakav način postajemo ko-kreatori naše bolje sadašnjosti i budućnosti za sebe i sve oko nas. Iskoračivanjem u svojoj autentičnosti, energija nam nudi bezbroj mogućnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.