Mars u konjunkciji sa Jupiterom u natalu čini vas snažnim, samopouzdanim i seksi. Ovo je jedan od najsrećnijih aspekata od svih, posebno za akciju i fizičke aktivnosti.

Ovaj aspekt je oduvek bio poznat po uspešnim akcijama i uspehu u ratu. Jedini potencijalni problemi sa kojima se možete suočiti su preterano preuzimanje rizika ili preterivanje u opasnim željama kao što su kockanje ili piće.

Čak i sa preuzimanjem rizika, generalno bi trebalo da imate sreće jer Jupiter donosi sreću.

Vaše samopouzdanje i inicijativa čine vas poželjni asetom u vašoj karijeri, gde imate potencijal da preuzmete lidersku ulogu. Ljude ćete, generalno, privlačiti jer ste tako optimistični i zabavni u društvu, da ne kažem veoma privlačni.

Bilo kakvi problemi u vezi bi nastali zbog drugih aspekata u vašem horoskopu. Biće vam potrebna određena doza slobode dok uživate u nizu aktivnosti i volite da se družite. Radije biste bili u blizini drugih pozitivnih ljudi i trebalo bi da pronađete partnera sa visokim seksualnim nagonom.

U stanju ste da budete asertivni i direktni u postizanju svojih ciljeva i želja. Drugi će vam se diviti zbog ovog otvorenog i iskrenog pristupa. Imate borbeni duh i generalno ćete biti uspešni u svakom napretku koji napravite. Takođe možete lako zatražiti podršku drugih.

Vaša specijalnost je bilo šta fizičko ili hrabro, tako da bi trebalo da budete dobri u sportu, vojsci ili drugim takmičarskim karijerama, kao što su biznis ili zakonodavstvo. Vaši kreativni talenti bi vam pomogli u više umetničkih oblasti.

Tranzit Marsa u konjukciji sa Jupiterom

Tranzit Marsa u konjunkciji sa Jupiterom je idealan za pokretanje bilo čega što zahteva energiju, inicijativu i hrabrost.

Fizička snaga je pojačana, kao i vaš instinkt kako i kada nešto započeti. Imate samopouzdanja da postignete veliki uspeh u ovom trenutku. To može biti u bilo kojoj oblasti života, od karijere do odnosa, ali posebno bilo čega fizičke prirode.

Kao i sa natalnim aspektom, jedina kvaka je znati kada ste otišli ​​predaleko. Preterano samopouzdanje ili preterana osebujnost mogu da vas dovedu do problema sa kockanjem ili provodom. Sreća ovog tranzita će ići samo tako daleko, i morate znati kada da se povučete.

Nove veze su sada moguće zbog vaše dodatne harizme i povećane seksualne privlačnosti. Vaše strastvene želje neće postati mnogo jače od ovoga i morate učiniti nešto fizički.

Vaša direktnost i hrabrost će vam doneti naklonost, bilo u ljubavnom životu ili na poslu. Možete impresionirati šefa pokazujući inicijativu i izvršavajući teške zadatke.

Sve sportske i avanturističke aktivnosti su favorizovane. Ako morate da preduzmete agresivnu akciju, onda je ovo dobro vreme za borbu. Možete pobediti konkurenciju u poslu, dobiti pravni spor ili krenuti u fizički napad sa punim poverenjem u sebe.

Slavne ličnosti koje imaju konjunkciju Marsa i Jupitera u natalu:

Dean Martin 0°00′, Percy Bysshe Shelley 0°01′, Stuart Wilde 0°05′, Amelia Earhart 0°07′, Ronald Lee Warmouth 0°09′, Chelsea Clinton 0°14′, Adelle Davis 0°14′, Michael Owen 0°17′, Kitty Kelley 0°32′, Tracey Ullman 0°37′, Maurice Chevalier 0°43′, Parker Posey 0°45′, Elpidio Quirino 0°49′, Georges Clemenceau 0°53′, Lady Rose Gilman 0°52′, Willem Dafoe 0°55′, Lloyd Bridges 0°58′, Renée of France 0°59′, Algernon Swinburne 1°09′, Andrea Dworkin 1°10′, Joan Rivers 1°18′, Jackie Stallone 1°24′, Colby O’Donis 1°27′, Kian Egan 1°27′, Elizabeth II 1°38′, William Cowper 1°38′, Richard Nixon 1°55′.