Ako volite da razbijate klišee i ustaljene forme, onda sigurno volite asimetriju. Ako je tako, onda je ovaj modni trend namenjen vama.

Ovom prilikom želimo da podelimo sa vama najnovije modele fenomenalnih asimetričnih sukanja koje su ponovo u modi i spremne za nošenje u svim prilikama. Ako upravo tražite savršenu suknju u kojoj ćete izgledati kreativno i jedinstveno, preporučujemo vam da pogledate ove sjajne modele originalnog kroja.

Asimetrično krojena suknja je nešto što ne viđamo često, ali, kako stvari stoje, svojim šarmom osvajaju gradske ulice širom sveta, a najbolji dokaz za to su svakako modne trendseterke i influenserke koje nose ove suknje jedinstvenog kroja u kombinacij sa vrlo jednostavnim i svedenim ostalim modnim komadima.

Pročitajte i ovo: Klasični modni komadi koje bi svaka žena trebalo da ima

Chloe, net-a-porter.com

Uz asimetrično krojenu suknju dovoljna vam je jednostavna rolka i neupadljiva obuća u skladu sa vremenskim prilikama jer ovako krojena suknja sasvim je dovoljno upečatljiva i privlačna.

Pročitajte  ovo: Kako da odaberete obuću koja vam neće zadavati muke

Ako vas je ova suknja zaintrigirala, pogledajte kakvi su sve modeli aktuelni, možda dobijete zanimljivu inspiraciju i želju da ih nosite.

Peter Do, net-a-porter.com

Asimetrični kroj suknje pomoći će vam da postignete originalan i zadivljujući izgled. Na vama je samo da održati uravnotežen balans.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za jesen – zimu 2019/20

Verujte nam na reč, kada jednom obučete ovakvu suknju, više vam nijedna druga neće biti dovoljno dobra. A pored toga, pravi je mamac za okretanje glava i lepljenje pogleda za vašu odevnu kombinaciju. Probajte nešto sasvim novo, sveže, odvažno i moderno.

Self-Portrait, net-a-porter.com
Proenza Schouler, net-a-porter.com
Loewe, net-a-porter.com
Prada, net-a-porter.com
Joseph, net-a-porter.com
Jacquemus, net-a-porter.com
Monse, net-a-porter.com
Loewe, net-a-porter.com
Ganni, net-a-porter.com
Isabel Marant , net-a-porter.com
Marni, net-a-porter.com
Acne studios,
Isabel Marant , net-a-porter.com
Balenciaga, net-a-porter.com