Ima tačno deset godina od kako su se Anđelina Džoli i Bred Pit prvi put sreli na glumačkoj sceni. Igrajući zajedno u filmu ”Gospodin i gospođa Smit” zaljubili su se jedno u drugo i otpočeli svoju ljubavnu vezu.

U međuvremenu, Bred je morao da okonča brak sa Dženifer Aniston.

Gle, čuda, ona se baš juče tajno udala za svog dugogodišnjeg verenika Džastina Teroa! A danas je pušten prvi trejler Branđelininog novog zajedničkog filmskog ostvarenja, pod naslovom ”By The Sea” (Pokraj mora).

Foto: Universal pictures
Foto: Universal pictures

Ovaj film je u potpunosti njihovo zajedničko ostvarenje. Pored toga što tumače glavne uloge bračnog para, film je rađen u njihovoj produkciji, u saradnji sa Univerzalom, a režirala ga je Anđelina.

Foto: Universal pictures
Foto: Universal pictures
Foto: Universal pictues
Foto: Universal pictues

Radnja filma smeštena je u idiličnom primorskom gradiću na Francuskoj rivijeri, sredinom 70-tih godina, u koje, s proputovanja po zemlji, dolaze na odmor američki pisac Roland i njegova supruga Vanesa, bivša igračica.

Njihov brak se raspada. Udaljili su se jedno od drugog.

Provodeći vreme s drugim putnicima, uključujući i mladi bračni par Leu i Fransoa i lokalce iz tog sela, Mišela i Patris, ovaj bračni par počinje da prihvata nerešene probleme u svom životu.

Film je sniman na Malti, a pored njih u filmu igraju Melani Loran, Nil Arenstrup, Melvil Pup i Ričard Borindžer.

Premijera je zakazana za 12. novembar.

Pogledajte prvi trejler, koji je danas pušten u javnost.