Ova stavka može naškoditi vašoj bračnoj sreći!

Vaši problemi u vezi možda nisu samo rezultat neslaganja sa partnerom, već i predmet kome nije mesto u vašoj spavaćoj sobi takođe može biti odgovoran.

Teorija koje se možemo pridržavati samo kada verujemo u sujeverja i principe Feng Shuija, ovog kineskog verovanja koje se zasniva na moći energija. Cilj feng šuija je upravo da uskladi ove energije na mestu kako bi se obezbedilo da one mogu da cirkulišu što je moguće bolje i podstiču blagostanje, zdravlje, prosperitet i sreću uopšte.

Specijalista za Feng šui otkriva grešku koju treba izbegavati kako se više ne biste svađali sa svojom drugom polovinom.

Couple sleeping photo created by senivpetro - www.freepik.com
Foto by senivpetro – www.freepik.com

Zašto ne bi trebalo da spavate sa ogledalom u spavaćoj sobi?

Ako smo već znali da je prema Feng Shuiju poželjno izbegavati spavanje sa nogama okrenutim prema vratima, kako bismo imali bolji noćni san (sada znate!), sada saznajemo da takođe ne bi trebalo da imate ogledalo u vašoj sobi. Ovo bi se u stvari moglo pokazati štetnim za vašu vezu i ugroziti bračnu sreću, posebno ako je ogledalo postavljeno nasuprot vašem krevetu.

Sujeverje kaže, kao što saznajemo sa sajta feng-šui efekata, da je ogledalo štetno u spavaćoj sobi iz dva razloga: prvo zato što može poremetiti san tako što vam reflektuje energiju koju emitujete tokom spavanja, što dovodi do osećaja nesigurnosti, ali i zato što može da natera partnere na preljubu.

Image by cookie_studio on Freepik
Image by cookie_studio on Freepik.com

Kako ogledalo reflektuje krevet u kojem se nalazite sa svojim partnerom, kao da u sobi niste samo dvoje, već četvoro.

Još brojniji ako imate nekoliko ogledala u spavaćoj sobi, na primer. Ogledalo stoga simbolizuje „drugu osobu“ koja bi mogla da iskuša par i da ih natera u neverstvo. Zbog toga Feng Shui preporučuje uklanjanje ogledala iz spavaće sobe. Iako ovo može izgledati pomalo nategnuto, kako se kaže: upozoren je spasen!