Danas smo tu da vam kažemo šta ne smete da radite kad vam se partner spusti u međunožje, što zbog vaše sigurnosti, što obostrane udobnosti i prijatnosti.

Pre svega, potrudite se da ga ne zarobite pod pokrivačem!

Svima nam pomalo ponestaje vazduha kad se spustimo u međunožje, koje nas lišava svetlosti i malo fali da se predvorje sladostrašća pretvori u predvorje srednjevekovnog pakla, sobe za mučenje, kakve imamo prilike da vidimo u seriji Game of Thrones. Čak iako ste ljubitelj, obuzdajte svoje sadističke porive. Velike ste devojčice, znate i same kako to izgleda. Bile ste tamo, radile ste slično.

Girls, HBO

Vodite računa da ga ne sameljete butinama!

Nema ništa loše u tome da malo promešate butkicama, nežno, mazno i lagano, samo ne stiskajte, ako vam je mio i drag, i do njegovog života stalo. Imajte na umu da bi moglo da bude bolno ako bi vaša vaginalna kost razbila njegov nos. Odnosno, malo je rečeno bolno.

Možda bi bilo dobro da ne pravite nagle i iznenadne zvuke!

Možda bi ovaj savet više priličio nekome ko se oprezno približava jelenu u šumi, ali ovo pravilo možete i ovde da primenite. Pravite buke koliko vam je volja, vrištite na sav glas, ali ako sasvim nenadano vrisnete, bez prethodnog upozorenja ili bilo čega što bi vašeg partnera navelo da sledi nešto nalik kriku jelena u sezoni parenja, mogao bi da pomisli da vas je povredio ili pustio duha iz čarobne lampe. Da ne kažemo, Aladina iz vaše vagine. Onda će on da stane, da bi vas pitao je li sve u redu, prekinuće se sva čarolija trenutka, nestaće uzbuđenja sa obe strane, i sve to zajedno može čak i u svađu da odvede. Sa druge strane, izgledaće kao idiot kad mu budete rekli neeeeeeee, ne prekidaaaaaj.

Pokušajte da ne budete svesni!

Da, to je lakše reći nego uraditi ali ako ste tip žene koja je u svakom trenutku svesna svojih delova sebe, odnosno, control freak, odmah da vam kažemo – kad neko drži svoj jezik čvrsto zaglavljenim u vašoj vagini, nije vreme da se brinete o tome. On to voli i pustite ga da uživa do kraja, a vi se nekako snađite i počnite da uživate u svom biću, umesto što se i dalje trudite da kontrolišete situaciju, što vam i ne ide u prilog. Naprotiv.

Nemojte da lažirate orgazam!

Šta će vam to?! I kome je to dobra donelo?! Lažiranje orgazma, jednostavno, nikome ne pomaže. Ako se pravite da imate orgazam tokom ovog lošeg izvođenja oralnog zadovoljenja, nastavićete da dobijate loše oralno zadovoljenje. Od lažiranja neće da postane bolje. Ali od navođenja kako da unapredi oralno zadovoljavanje, hoćete. Bolje da tražite od njega da pređete na glavno jelo, što je za većinu penetracija, mada to ne mora da bude i vaš slučaj, u tom trenutku, a posle ga malo posavetujte kako da unapredi tehniku oralnog zadovoljenja.

Nemojte da mu previše dugo držite glavu među vašim butinama!

Koliko god uzbudljivo bilo da mu stisnete glavu butinama, zgrabite za kosu i pritisnete rukom, u žaru oralnog zadovoljenja, imajte na umu da on s vremena na vreme treba da uhvati vazduha i duboko udahne. U tom trenutku, zamislite ga kao vašeg seksualnog delfina. Možete tako i da ga nazovete.

Nemojte da buljite u njega!

Kontakt očima je vrlo bitna i uzbudljiva stvar tokom seksualnog odnosa. Ali hladan, nepokolebljiv pogled je poguban za isti. Praktično, jeziv. Takođe, nemojte da zaboravite da trepćete tako da ne pomisli da ste mrtvi ili ljuti, jer nijedna od te dve stvari nije naročito poželjna u datom trenutku, bez obzira na to da li se radi o njemu ili vama.

Ne zaboravite na svoje grudi!

U zavisnosti od toga kako ste postavljeni, možda mu neće biti baš tako zgodno da dopre do vaših grudi i bradavica, u isto vreme. Nijedan muškarac neće se nikada buniti da se igra sa vašim bradavicama. Zato, namestite se tako da mu budu u dometu.

Nemojte da se ustručavate da mu dajete neke instrukcije!

To jest, da ga navodite, kao pilota po gustoj magli, pred sletanje aviona na aerodromsku pistu. Pa kontrolni toranj tome i služi, zar ne?! U ovom slučaju, to ste vi, ako zatreba, samo nemojte da umislite da ste pandur. Korisni saveti i zahtevi su pakleno seksi ili bi bar mogli da budu.

Nemojte da prdite!

Ovo spada u etikeciju, da ne kažemo, bonton, oralnog seksa. Znamo, može da vam se omakne, ali samo, omakne. Naročito ako su vam obe noge visoko podignute gore. U tom slučaju, dajte mu bar veštačko disanje ili šansu da udahne svež vazduh. Kad je tamo dole, nema šanse da krišom otpustite ventil, a da ga on ne oseti. Svom snagom. Suptilnost ovde ne prolazi.

Ne vucite ga za kosu previše jako!

Hvatanje za njegovu kosu kao da je upravljač orgazmičkog bicikla je sasvim u redu. Povlačenje pramenova kose, u orgazmičkom ritmu, gore-dole, nije.

Nemojte da brinete ako se desi da ovlažite više nego inače!

Jer nekada oralni seks može da bude zaista vrlo uzbudljiv. A neki su i vrlo vešti u tome. Mada, niste ni svesni koliko zaista ovlažite tokom penetracije, samo ovako primetite to kao veliku razliku, a ne mora da bude.

I poslednje, ali ne najmanje bitno, nemojte ni slučajno da u nekom trenutku zavapite, zajebi stvar, sklanjaj se, da sama završim do kraja.

Neka, sama ću, inače je najgora muška, noćna mora. Šta god radili, a o oralnom zadovoljenju da ne pričamo. Neki se nikada ne oporave od te dve, magične reči. Baš nikada.

Znate one koji samo jednog dana pobacaju svoje stvari u kombi i nestanu bez traga, odu da pronađu sebe? E, ti su bili loši u oralnom seksu.