Milenijal roze polako preplavljuje društvene mreže i preuzima primat među bojama koje vole i nose slavne persone.

To nije roze boja na koju ste navikli da vidite. Najvažnija stvar koju treba da znate je da to nije samo jedna boja, već čitav niz različitih nijansi ove predivne boje. Ona varira od vrlo laganih i lepršavih nijansi do intenzivnijih tonova breskve.

Nije sasvim jasno kako je milenijal roze postalo jedna od najpopularnijih boja. U svakom slučaju, možete je pronaći u svemu, od boja kose i šminke, do odeće i aksesoara.

Kako su slavne i poznate persone one koje postavljaju vodeće modne trendove ili se bar angažuju da ih promovišu, mnoge od njih odlučile su da se pojave u odeći u ovoj boji, u poslednje vreme. Nose sve u ovoj boji, uključujući košulje, haljine, jakne, kapute, obuću, tašne i sav ostali aksesoar. Modni influeseri nose milenijal roze u svakoj mogućoj prilici koju možete da zamislite. Nebitno da li se radi o crvenom tepihu, noćnom izlasku ili odlasku u teretanu. Ovaj veliki modni trend primio se u svim sferama obitavanja.

Inače, milenijal roze jedna od hit boja za predstojeću modnu sezonu jesen – zima 2017/18.

Među slavnima koji nose milenijal roze su Bijonse, Lejdi Gaga, Bela Hadid, Viktorija Bekam, Rejčel Adams, Selin Dion, Aleksa Čang, Džesika Alba, Miroslava Duma, Rijana, Emilii Ratajkovski, Pipa Midlton, Kendal Dežner i mnogi drugi.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here