Novi filmski hit u najavi, akciona komedija koja se neizostavno mora pogledati ovog leta, Oceans 8, samo što je ugledao svetlost dana, naime, premijera je bila 8. juna, a glavne glumice, Sandra Bulok, En Hatavej, Rijana, Sara Polson, Helena Bonam Karter i ostale, jure sa intervjua na intervju, promocije filma radi.

Jedna od njih, Kejt Blanšet, trenutno, čini se, glavna faca filmskog sveta, sa ženske strane, ne štedi se pred medijima i svaki put pažljivo bira šta će obući i kako će izgledati. Svaki svoj stajling nesebično predstavi na Instagramu. Čak i ankete sprovodi, pozivajući fanove da glasaju za najbolje odevne kombinacije.

Za dole prikazanu odevnu kombinaciju kaže da je jedna od njenih omiljenih, a svakako jeste i nama zapala za oko. Sve je u skladu sa aktuelnim modnim trendovima za proleće – leto 2018 – ima i nešto plavo, muško odelo, nešto belo, malo tufnica, nemarnih talasa u kosi, u fazonu, nisam se frizirala sat i po, već sam se tako probudila jutros, opuštenost u izrazu i sigurnost u koraku.

Kako se vama čini? Jeste li već pogledali film?

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here