Kolekcija za proleće – leto 2018 modne kuće Dolce&Gabbana jasno i smelo oživljava duh 90-tih godina kroz svoj modele.

Ako volite leto, erupciju boja koje leto donosi, ako volite lud provod, razdragani smeh i veselu atmosferu, sigurno volite i Dolce&Gabbana jedinstveni modni stil.

U kolekciji za proleće – leto 2018 čuvenog modnog dvojca DG, dominira crni, seksi donji veš, ali u novom izdanju. Slikovito rečeno, to vam je kao da na jednom mestu imate stotinu Monika Belući. Praktično, kolekcija bi se mogla nazvati i kongresom Monika Belući. Šta bi više čovek mogao da poželi u životu? Može li biti više lepote na jednom mestu? Teško.

Između zavodljivih crnih, čipkanih kombinezona i dubokih, crnih kilota, Domeniko Dolće i Stefano Gabana smestili su ogromnu, veličanstvenu rajsku baštu, sazdanu od sočnog voća i dražesnog povrća. Bukvalno, haljine su ukrašene motivima iz domaće radinosti, što je tema kolekcije za proleće i leto. Tako na jednoj haljini možete da vidite smokve i radič, dok na drugoj domaće biskvite i raskošne ruže. Ima tu i graška i bundeva, kao i večernjih haljina od kupusa, sa mladom piletinom iliti pilićima, pa i ribama, kao i nakita u obliku klementina, jagoda i plavog patlidžana.

Ukratko, veselo i razdragano, kao što leto i treba da bude.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here